Crònica Junior Fem. 6/10

U.B.F. TORRENT – 48 –  C.B. ALGINET – 41 – ( LLIGA VALENCIANA JÚNIOR FEMENÍ).

 

Data: 6/10/2011.-    Hora: 19:30h.    Lloc:  Pavelló del Vedat (Torrent)

Partit jugat a Torrent davant un equip que a priori era superior a nosaltres, però les nostres jugadores feren un bon partit i a punt estiguerem de guanyar-lo. Cal resaltar que ha sigut el millor partit que hem fet en aquesta Lliga Valenciana i que poc a poc es veu el treball dels entrenaments. Si tenim en compte la superioritat física del nostre rival, hem d’estar satisfets del treball realitzat i felicitar a les nostres jugadores. Des del principi els dos equips treballant dur en defensa individual no deixaven que l’altre es distanciara en el marcador. L’entrenador del Torrent demanà varios temps morts i manà endurir la seua defensa, però nosaltres eixim bé d’aquesta situació i mai deixem de donar la cara en el partit. Al final no puguerem guanyar però la sensació de treballar en la línea correcta és patent.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Núria Puig (15pts), Joselyn Castro ( 4pts), Begoña Garrido (4pts), Silvia Torres (5pts), Sara Lizondo (7pts), Ariadna Bataller, Ana Delás (2pts), Laura Escutia 2pts), Alba Regal, Raquel Fuster (2pts).

 

Parcials per períodes: 1º (13-10), 2º (14-10), 3º (13-4), 4º (8-17).-

 

Àrbitre: Sr. Puig, J.M.

 

Pròxim partit diumenge día 16/10/2011  a Gandía a les 18:30h.

 

Miguel Quesada

 

Deja una respuesta