COMENÇA LA LLIGA EBA PER AL C.B.ALGINET

 

Després d’una llarga pretemporada i després de no poder classificar-se per a la final de la Lliga Valenciana per a conjunts LEB-EBA, este pròxim dissabte 5 de novembre comença la lliga EBA en el grup E que organitza la Federació Espanyola de Bàsquet. El C.B.Alginet comença este dissabte 5 de novembre a les 18 hores en el seu Pavelló Municipal enfront d’un conjunt debutant en lliga EBA com és l’equip mallorquí del C.B.Pla de Na Tesa de la localitat de Marratxí als afores de Palma en l’illa de Mallorca. És un grup atípic de només 12 conjunts i on aconseguir una ratxa de victòries consecutives, et situa en el més alt de la classificació. La relació dels 12 equips que conformen este grup E de la lliga EBA espanyola són els següents:

1.- C.B.LLIRIA
2.- FESTIVAL DE CINE l’ALFÀS DEL PI
3.- VALÈNCIA B.C.
4.- C.B. ALGINET
5.- C.B. BORRIANA
6.- A.B. CASTELLÓ
7.- UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA
8.- AIGÜES DE CALPE-C.B.CALP
9.- UCAM BEGASTRI (CEHEGIN-MURCIA)
10.- EIVISSA BÀSQUET-SA GRADUADA
11.- PLATJA DE PALMA (S’ARENAL-MALLORCA)
12.- OPENTACH BÀSQUET PLA ( MARRATXÍ-MALLORCA)

Per historial i experiència s’espera com favorits Platja de Palma, l’Alfàs del Pi i Llíria, el C.B.Alginet que ha confeccionat un equip atractiu i que desperta una certa il·lusió, espera estar entre els conjunts que lluiten per a ficar-se en la fase d’ascens.

Alginet a 28 d’octubre de 2011. Informa:  ALFONS  JUAN

Deja una respuesta