EL C.B.ALGINET, DESPRÉS DE LA SEUA VICTÒRIA A CALP: 74 – 78, JUGARÀ LA SEMIFINAL DE LA LLIGA VALENCIANA


C.B.CALPE-AGUAS DE CALPE, 74 (22-17-15-20): Rubera (12), Coello (9), Vidal (11), Vargas (3), Ballester, A. González (10), Iker Benzazova (14), J. González (8), Ortolà, Ivars (7).

Entrenador: Manuel Martinez.

C.B.ALGINET, 78 (20-15-15-28): Sergio Guillén, Hugo Rueda (22), Borja Garcia (4), Adrián Gálvez (3), Alberto Cubells (16), Jacobo Ijeilat (14), Alfons Albert (4), Joan Franco (2), Marc Picó (5), Alberto Gadea (7), Carlos Alagarda (1), Carlos Palau.
Entrenador: Paco Martinez.


El C.B.Alginet, que va véncer divendres passat en el Pavelló Municipal de Calp, s’ha classificat en primera posició del seu grup i s’enfrontarà al primer classificat de l’altre grup, el C.B.Llíria, en la semifinal a doble partit per a dirimir l’equip valencià de la lliga EBA que s’enfrontarà al representant valencià en lliga LEB que és el Gandia i jugaràn la gran final de la Lliga Valenciana

El Calp va eixir molt fort, dominava en els primers minuts 10-3, un parcial de 2-11 per a l’Alginet li dóna el comandament del partit 12-14, els triples de Rueda i Cubells no impedixen que el conjunt local guanye el primer quart 22-20.  El segon quart va ser de continus empats i avantatges mínimes per als dos conjunts, amb 33-34 un parcial de 6-1 per al Calp li dóna un xicotet respir al descans que es retira amb avantatge de 39-35.

Després de l’intermedi vam poder apreciar un desenrotllament del tercer quart un tant especial i original, clarament dos ratxes, la primera per a l’Alginet amb un parcial de 0-12 passem a 39-47 i a continuació un 13-0 per al Calp passem a 52-47, un triple de Jacobo arregla el resultat final del tercer quart que va ser 54-50. En l’últim i definitiu quart prompte l’Alginet empata el encontre i comencen a succeir-se les mínimes avantatges per a l’un i l’altre equip, estava clar que el partit es decidiria en els últims compassos, amb 71-72 per a l’Alginet, el jugador del Calp González falla dos tirs lliures, l’Alginet per mitjà de Borja i Marc Picó convertix els sis últims llançaments de tirs lliures per a decidir el partit 71-78, l’últim triple del Calp en els últims segons només va servir per a maquillar el resultat final que va ser 74-78.

L’Alginet va jugar amb molta intensitat, hi havia ganes de revenja, l’última visita a Calp es va saldar amb una voluminosa derrota per a l’Alginet, i esta vegada l’equip estava molt ficat en el partit, molt encertats en el tir exterior, gran defensa i contínues ajudes, molt bo el joc en equip. Van destacar Hugo Rueda amb cinc triples, Jacobo amb bons tirs de mitja distància i una gran defensa i els triples i demés punts aportats per un inspirat Alberto Cubells.

Este pròxim dimecres 26 és jugarà el partit d’anada de la semifinal única a Llíria i quasi amb seguretat el divendres 28 el de volta a Alginet.  També apuntar que divendres que ve 28 a partir dels 19’30 hores s’efectuarà la presentació de tots els conjunts que formen l’estructura del Club Bàsquet Alginet, un acte entranyable i molt familiar que congrega a gran quantitat de públic, el Pavelló Municipal es queda xicotet perquè és molta la gent que vol presenciar el meravellós espectacle de llum, color i música que està preparant la Junta Directiva del C.B.Alginet per presentar el seus equips.

 

Alginet a 24 d’octubre de 2011. Informa:  ALFONS  JUAN

Deja una respuesta