LLIGA VALENCIANA LEB PLATA / EBA

GRAN PARTIT DE BÀSQUET ENTRE DOS POTENTS CONJUNTS DE LA LLIGA EBA.
EXHIBICIÓ DEL C.B.ALGINET ENFRONT DE l’ALFÀS DEL PI: 99 – 88

C.B.ALGINET, 99 (25-31-20-23): Sergio Guillén, Hugo Rueda (11), Borja Garcia (8), Adrián Gálvez (12), Alberto Cubells (9), Jacobo Ijeilat (17), Carlos Palau (2), Joan Franco (12), Carlos Alagarda (8), Marc Picó (12), Alberto Gadea (8).
Entrenador: Paco Martinez.
FESTIVAL DE CINE l’ALFÀS DEL PI, 88 (14-21-27-26): Teddy Archer (8), Martin Peralta, Rangel Ramirez (9), Fran Cano (15), Ivan Zhauniarovich (9), Antonio Cardador (4), Kuko Creua (21), Luis Garcia (1), David Gonzalez, Daniel Adriasola, Jorge Lledó (21), Kalvis Sprude.

Entrenador: Toni Arques.
Primer partit seriós i compromés d’esta temporada, partit oficial de Lliga Valenciana el que van disputar dissabte passat en el Pavelló Municipal d’Alginet dos potents conjunts de la lliga EBA grup E, dos conjunts que estan cridats a ser protagonistes esta temporada entre els punters de la lliga. L’equip alacantí de l’Alfàs del Pi es presentava a Alginet amb la base d’anteriors temporades, formada per bons i experts jugadors com Cano, Cardador, Creua, Adriasola, Lledó, més els importants reforços dels estrangers Teddy Archer, Kalvis Sprude i l’ex del Gandia, Ivan Zhauniarovich. Per l’Alginet la plantilla ja tancada i coneguda d’anteriors partits, però en este partit no es va poder comptar per motius laborals amb Alfons Albert, el seu important buit va ser molt ben cobert per Joan Franco i Sergio Guillén.
L’Alginet va realitzar una primera part per a emmarcar, tenint en compte en què dates de temporada estem i la curta preparació que porten, el conjunt local va véncer clarament en els dos quarts, va ser molt efectiu en atac i sòlid en defensa i es va assegurar una bona renda per si anava pitjor en el segon temps. L’Alginet va començar amb Rueda de base, Gadea i Cubells per fora i Jacobo i Picó com pívots, però uns pívots amb gran facilitat per a eixir-se de la zona i ficar-la de tres, com així van fer en distints minuts del partit.

l’Alfàs del Pi va començar per davant amb 0-2 i 2-4, després d’un triple de Rueda 5-4 l’Alginet ja no va abandonar el comandament del partit, un altre triple de Cubells posa el 12-6, els triples de Jacobo i Marc Picó servixen per a augmentar la diferència que al final del primer quart és un clar 25-14. Si el primer quart es va guanyar onze dalt, en este segon quart el parcial va ser de +10 amb menció especial als canvis que va realitzar Paco Martinez, ací no hi ha titulars ni suplents, hi ha jugadors que en alguns moments el seu estat de forma és excel·lent i ben bé que ho van demostrar al llarg de l’encontre. Adrián Gálvez amb dos triples i una canasta, total huit punts en este quart, Carlos Alagarda també amb amb sis punts van mantindre el bon to ofensiu dels locals, així mateix Joan Franco i Sergio Guillén van donar frescor al joc interior i al descans un marcador prou inesperat 56-35.

Toni Arques, entrenador visitant, alliçona als seus jugadors, ixen disposats a rebaixar la gran renda de l’Alginet, de fet guanyen els dos parcials per +7 i +3, però no poden ficar-se en la lluita per la victòria. Destacar en este tercer quart els quatre triples consecutius de Rueda, Gadea, Borja i Rueda de nou que van tallar un xicotet indici de reacció de l’Alfàs passant de 59-45 a un 71-47, de totes maneres continuen lluitant els visitants que acaben este tercer quart amb 76-62.  En l’últim quart els triples de Marc Picó i dos de Jacobo més el gran treball de tots els seus companys permeten que l’Alfàs del Pi no s’acoste massa en el marcador, l’Alginet juga tranquil amb rendes superiors als 15 punts, només retallades a última hora per l’interés dels alacantins a maquillar el resultat, marcador final de 99-88.

Destacar l’alta valoració de Kuko Creua i Jorge Lledó per l’Alfàs i en el C.B.Alginet el seu jugador més valorat va ser Jacobo, però cal remarcar que a més altres set van superar els deu punts de valoració tècnica

Dissabte que ve dia 22 d’octubre a les 18 hores interessant partit a Calp entre el conjunt titular l’Aigües de Calp i el C.B.Alginet decisiu per a dirimir la primera plaça d’este grup B de la Lliga Valenciana de conjunts EBA.
Alginet a 17 d’octubre de 2011. Informa: ALFONS  JUAN

 

Deja una respuesta