PRESENTACIÓ EQUIPS C.B. ALGINET 2011/12

Davant d’un pavelló abarrotat i amb un espectacle de llums i efectes especials, el 28 d’Octubre se celebrà un any mes, la presentació de tots els equips del C.B. Alginet. Esta vegada va haver pràcticament ple d’autoritats locals, perquè van assistir a més de l’Alcalde Enrique Girona i per part del PP el regidor d’esports Miguel Angel Garrido, Anabel Arbona, Maria Company i Vicente Roig. Per part del PSOE van acudir el Portaveu i secretari General l’exdiputat Antonio Lozano, Salvador Escutia Carrasco (a més de regidor President de la Cooperativa Elèctrica) i Cristóbal Perez. Per part del BLOC va acudir el seu líder Jesus Boluda. A més d’estes autoritats va acudir el President del València Básquet Vicente Sola, el seu director financer Esteban Gallec i el jove base del primer equip Rodrigo Sant Miquel.


El C.B. Alginet es va presentar amb uns 200 esportistes formant 17 equips (un vinculat amb el Sagrado Corazón de Godella) dels quals 6 són femenins comptant el vinculat i 11 masculins. dels 17 equips, 12 formen l’Escola Municipal de Básquet d’Alginet, la qual la dirigix el C.B. Alginet des de l’any 85 a petició de l’Alcalde José Vte. Alemany Motes i el seu regidor d’esports Jose Lozano Rossell que dirigien l’Ajuntament per eixes dates en nom del Partit Socialista.


Va haver-hi parlaments per part del president del València B.C., Vicente Sola, el qual va remarcar el gran impacte social i satisfacció generalitzada que ha sigut el nou lema de les camisetes del Club “Cultura de l’esforç”, el Regidor d’esports Miguel Angel Garrido, Raul Palau president del Club i per ultim l’alcalde Enrique Girona. Tots van elogiar al Club per la seua excel·lent trajectòria i es va prometre la finalització del segon pavelló cobert, actualment paralitzat. A més Raul Palau va demanar que no se’ls rebaixara la subvenció anual per part municipal i així poder continuar mantenint l’actual tresor que es té a Alginet. I va agrair l’aportació dels sponsors, Ajuntament, i a pares i mares per la seua confiança en el Club.

 

Informa: ALFONS JUAN

Deja un comentario