CADET MASCULÍ PREFERENT GUANYA A LA DIFICIL PISTA DE L’ONTINYENT

Tercera victòria del cadet masculí preferent per 25 punts, 40 a 65 en una pista molt dificil de jugar i amb unes condicions un poc especials degut en primer lloc a les baixes d’algúns jugadors i en segon lloc a la temperatura molt baixa que feia.El partit comença amb moltes errades per part nostra i el marcador al minut 5 era de 3-3, a partir d’eixe moment començarem a treballar en defensa i el marcador comença a eixamplar-se fins al 5-11 del primer quart. El segon quart eixim amb un parcial de 0-8 i deixem les coses un poc més clares a la mitja part 11-25. Una xicoteta reacció dels locals ens va fer vore que no estava guanyat el partit i que teniem que seguir apretant en defensa per a poder tindre cistelles fàcils, arrivant a la màxima diferéncia de 28 punts 28 a 56.

Destaquem el bon partit fet en atac tant de Javi Dalmau com de Miquel Alfonso, pero tenen que millorar els percentatges de tir i en defensa de LLuís Rodriguez on va ser un mal somni per als locals amb 5 taps i moltes intimidacions.

Jugaren; Iñaki, 2pts, Aitor 4pts, LLuís 4pts, Vicent 6pts, Adrià 1pt, Dalmau 2o pts, Miquel 16 pts, Carles 4 ptsi Joan 8 pts.

El próxim partit és el dissabte a les 6 de la vesprada contra el Mislata.

 

 

Deja una respuesta