CRONICA 5 JORNADA SENIOR MASCULI AUTONOMIC

Partit CB QUART-C.B.ALGINET B Hora: Día 13 a les 19:00 pavelló de quart. Partit en el qual l´equip local començà fort en defensa y tinguent un gran encert en el tir exterior, el qual els va permetre ficar-se 7 punts dalt .En el segon quart utilitzem la nostra defensa en zona la que ens permet recuperar els 7 punts i arribar al final del segon quart 31-30. El alginet fa una bona eixida de tercer quart en defensa individual, apretant molt les linees de pase, y coseguint recuperar balons i cistelles ràpides i fàcils fins conseguir un parcial del tercer quart 7-24. L últim quart ,seguim amb la mateixa dinàmica que el tercer y al final del partit en marcador 54-73. Felicitar a l´equip per la victòria y continuar fent el nostre treball per intentar aconseguir el diumenge dia 20 la quinta victòria consecutiva. Lamentar la lesió d´un jugador important en el nostre equip i espere que puga estar recuperat per al diumenge.

Deja una respuesta