cronica cadet femeni autonomic

C.B. ALGINET 73 – PATRONATO BOCAIRENT 65

Data: 30-10-2011. Lloc: Pavelló de Alginet. Hora: 12:30h.

Primer triomf del cadet femení autonòmic, contra un rival directe, el Bocairent, que va recuperar als seus 2 millors jugadores, que no estaven en l’amistós de pretemporada.

Després d’un mal inici de partit, on els nostres errors defensius li donaven al Bocairent la seua màxima renda (3-9, min. 4), despertem, i amb una bona defensa, li vam donar la volta al marcador fins al final de quart, amb un 21-12, en el marcador.

El segon quart va ser diferent, on l’encert de les visitants, unit a la nostra roïna defensa, va permetre recuperar al Bocairent les seues opcions per a la victòria, si no fóra per la quantitat de tirs lliure fallats, hagueren donat la volta al marcador, per a anar-nos-en al descans amb empat a 33.

En la represa del partit vam donar la nostra millor cara, on amb un 11-0, en els 4 primers minuts (44-33, min. 24), aconseguíem distanciar-nos en el marcador, i amb gran encert des de la línia de tres punts, arribem al fi del tercer quart, 57-44.

En l’inici de l’ultime quart aconseguim la màxima diferència (61-44, min. 31), va ser un miratge, o la por de saber-se guanyadores, però permetem que el Bocairent es ficara en partit retallant fins a 11 punts (67-63, min. 38). Però el bon fer de les jugadores del C.B. ALGINET, va aconseguir dominar els minuts finals, per a arribar al marcador final, 73-65.

Destacar la labor conjunta de tot l’equip, i el bon percentatge de tirs lliures, que va donar la primera victòria en esta lliga tan competitiva.

Diumenge que ve juguem a Novelda, un altre rival directe.

Pròxim partit día 6-11-2011 a les 12:00h.

C.B. JORGE JUAN «A» BOLMAX – C.B. ALGINET.

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet:

Nuria (21), María, G. (10), María, S. (15), Alexandra (4), Ariadna (2), Angels (4), Raquel (6), Alba (2), Sarao (7), Denisa (2).

Parcials per periodes: 1º (21-12), 2º (12-21), 3º (24-11). 4º (16-21).

Àrbitres: Huertas, P. Molt bé.

Juanjo Medina.

 

Deja un comentario