CRONICA SENIOR AUTONÒMIC 4ª JORNADA

 

Lloc:   Pabelló Municipal Alginet  Horari 16.30  Data 06/11  Àrbitres  Fernandez  i Guillem

El partit comença amb cistelles fàcils per a l´equip local,que agafa una còmoda diferencia, s´arriba a la fi del primer quart amb (16-10) .   Al segon quart L´Alginet continua amb la mateixa dinámica, apraetant en defensa y aconseguint una bona circulació de balò que permet ampliar el resultat, arribant al descans amb una renta de (11) punts (30-19).

L´inici del 3 quart, es va ampliar la diferencia al marcador  fin a 16 punts .  A partir d´aci, comença a fluixejar la defensa, que facilita que l´equip contrari es  ficara dins del partit i retallara diferències fins al (44-33)amb que acaba el quart.

L´ultim quart el maracadar es manté amb diferències curtes per als locals que patint molt aconsegueixen una teballada victoria.    Fi del partit (58-53)

Felicitar a l´equip per les seues tres victories consecutives, encara que es deu seguir treballant.

El proper diumenge partit a Quart, on s´espera guanyar el quart partit de lliga.

 

Deja una respuesta