EL CADET AUTONÒMIC GUANYA AMB AUTORITAT AL VALÈNCIA BASQUET «B»

El cadet autonòmic tancava ahir la primera volta, de la primera fase de la lliga autonòmica front al València Bàsquet «B» amb una victòria contundent per 88 a 55.

L´inici del partit va estar marcat per les imprecissions en el joc dels dos equips, pilotes perdudes, precipitacions i un joc molt trabat, que beneficiava als visitants i aconsseguien una primera renda al final del primer quart 11 a 17.

El segon quart va ser completament de color blau ja que els d´Alginet feren un parcial d´inici de 17 a 4 que ens permetia ficar-nos per davant, gràcies a dos triples de Miquel i sis punts del base Adrià Mateu. Durant els segons deu minuts, continuarem anotant cistelles fàcils de contraatac  i amb una cistella quasi sobre la botzina de Noé, anarem al descans 42 a 25, tancant un escandalòs resultat de 31 a 8 al segon parcial.

La segona part només serví per anar ampliant la diferència entre els dos equips ja que l´Alginet encara volia més i anotarem molt fàcil durant els deu minuts.

Al darrer quart apregué Vicent Greus, que va resultar imparable per a la defensa visitant i anotà 12 dels 23 punts totals de l´equip al tercer quart i deixava el resultat final 88 a 55.

Destaquem l´altíssim nivell de Vicent Greus i el bon partit en l´anotació de Miquel Alfonso.

Deja un comentario