El cadet autonòmic guanya el seu quart partit consecutiu.

El cadet ha aconseguit una nova victòria a la competició autonòmica. Aquesta vegada el rival era el Gandia bàsquet.
El primer quart ha estat marcat per l’encert anotador d’ambdòs equips ja que el primer parcial, ha acavat amb un nombrós resultat, 25 a 20 per als nostres.
El segon quart, ha hagut un canvi a l’estructura de l’equip i s’ha passat a jugar amb dos bases i un escolta a la vegada, circunstància que ha permés presionar molt més en defensa i recuperar balons que es convertien en contraatacs clars i anar augmentant la diferència poc a poc fins als 15 punts al descans.
La segona part, tot ha sigut diferent i l’Alginet ha ajustat la seua defensa, no permetent les penetracions, que a la primera meitat eren punts fàcils dels rivals. Ara, la nostra intensitat i activitat darrere, s’han convertit en una succesió de cistelles fàcils, que ha disparat el resultat en el marcador fins al darrer 104 a 57.
Cal destacar l’esforç de tot l’equip en el treball defensiu.
Aquest dimecres, el cadet autonòmic, juga un partit trascendental a la pista de L’Horta Godella.

20111114-002848.jpg

Deja una respuesta