EL CADET PREFERENT ES COMPLICA LA VIDA CONTRA EL XÀTIVA

ALGINET 67 XÀTIVA 57

El cadet preferent ha jugat aquest matí del diumenge, contra l´únic equip invicte que quedava al grup junt al nostre. La classificació d´ambdòs equips deia que seria un partit competit des de l´inici i així ha sigut, però sens dubte per demèrit nostre.

L´inici del partit ha sigut molt bo per als nostres, amb un parcial de 12 a 2 en tan sols 4 minuts, semblava que el partit no tindria massa història, com deuria haver sigut, però després d´un temps mort del visitants i un canvi de defensa, els nostres han deixat de fer el que havien fet fins al moment, pressionar en defensa i còrrer contraatacs, cosa que han arofitat els visitants per fer un parcial de 13 a 2 que ens deixava un punt darrere al marcador, 14 a 15 al final del primer quart.

El segon quart ha sigut més del mateix, una defensa molt blaneta que aprofitava l´equip de Xàtiva per anotar amb facilitat a cada atac, mentre que els nostres tans sols contaven amb l´anotació de Javi Dalmau que ha fet 9 dels 25 punts  de l´equip a la primera part i deixava el marcador al descans 25 a 33 en contra.

A la segona part tot ha sigut diferent, la nostra defensa ha canviat, l´alegria en el joc i la intensitat no tenien res a vore en els de la primera part. Amb un quintet inicial al tercer quart amb tres bases, ha fet que pujarem les linees defensives, poguerem recuperar balons, fer cistelles fàcils i aconseguir un parcial de 16 a 4 i ens ficarem un punt per davant gràcies a l´anotació de Miquel amb 8 punts al tercer quart, la direcció de Dani Pelufo que ha organitzat a la perfecció a l´equip i ha fet que jugara amb sentit contra la defensa zonal dels visitants i una vegada més l éspectacular defensa de Sergi Cuadros.

El darrer quart ha sigut el d´Andreu Palcios, ja que  amb sis punts en moments definitius del partit ha permés agafar una renta de deu punts que ha sigut insalvable per als de Xàtiva

Al remat 67 a 57 en un partit que nosaltres sols ens hem complicat a la primer parat ja que només amb els vint minuts de la segona part el hem tret una diferència de +18.

Destaquem la segona part de tot l´equip i en especial a Sergi Cuadros amb una gran defensa que ha canviat el ritme del partit, a Dani Pelufo per la coherència que li ha donat al joc i a Andreu Palacios per el gran darrer quart que ha fet.

 

 

Deja un comentario