EL CADET ZONAL APALLISSA AL SAN ANTONIO ABAD DE VALENCIA

Abultada victòria dels nostres per 94 a 37, en unpartit molt disputat on les ràpides transicions locals feren molt de mal. El primer parcial va ser el més igualat i sols al final varem traure 9 punts de diferència, a partir d’eixe moment la nostra defensa comença a crear moltes errades als contraris i ens va permetre correr al contraatac. Cal destacar a tot l’equip per l’esforç fet i vore les millores de jugadors com David i Nahuel que després d’una lessió greu que l’ha tingut apartat 1 any de les pistes, comença a tindre bones sensacions i destacar el gran treball fet, tant en defensa com en atac sent molt generós de Miguel Àngel. El pròxim partit serà el dissabte dia 19 a les 12.30 contra l’Almassera a Alginet.

 

Deja una respuesta