El junior masculí guaya amb contundència a Massanassa

El junior masculí ha aconseguit la seua cuarta victòria consecutiva a la lliga preferent, en el camp del Massanassa. Des d’un inici els nostres han marcat les diferències, amb un resultat de 6 a 29 al final del primer quart. La defensa pressionant que s’ha plantejat, ha sigut la causant d’aquesta superioritat en el marcador.
Els següents quarts han sigut de domini absolut, ja que el nostre equip no ha deixat que el junior Massanassa passara dels 10 punts en cap dels parcials, amb un resultat final de 26 a 93.
El darrer quart ha servit per a que els jugadors gaudiren dels minuts que estaven a la pista i és ací on Raül Lozano, ha destacat per damunt de la resta dels companys, donant assistències impossibles i fent canastes realment molt complexes.
Finalment s’ha aconseguit una victòria més, que fa que els nostres estiguen al capdavant de la classificasió.

20111105-194653.jpg

Deja un comentario