IMPORTANT TRIOMF DEL JUNIOR MASCULÍ

Alcàsser 53 Alginet 71
El dissabte es va disputar un partit molt important per al junior masculí, entre els dos equips del grup B, que sembla que es disputaran les dos primeres places per a la fase d’ascens al final de l temporada.
L’Alcàsser només havia perdut un partit fins al moment, contra el València Bàsquet i s’esperava un partit competit fins al final.
L’inici del partit començà amb molt bones sensacions i el quintet inicial dels nostres (Verdú, Villalba, Leandro, Ion i Edu) realitzà una defensa amb molta anticipació que permetia anotar cistelles fàcils i obtindre una primera diferència de 5 a 13, als sis minuts de partit amb 6 punts d’Edu i 7 de Marcel Verdú.
L’inici del segon quart començà amb un nivell espectacular del nostre base Adrià Mateu, que amb una cistella i dos triples consecutius, trencava la defensa zonal dels locals i ficava un momentani 12 a 28 al marcador.
La resta del segon quart, continuava amb les diferències d’entre 10 i quinze punts i al descans el resultat era 24 a 40.
La segona part sigué molt còmoda per als nostres ja que l’equip rival no ens va plantejar cap alternativa defensiva més que la zona 2-3, que nosaltres atacavem amb facilitat.
Al remat un important 53 a 71 que fa que l’Alginet estiga colider amb el València Bàsquet.
Destaquem al nostre base Adrià Mateu que està en el millor moment de forma de la temporada.

20111121-160455.jpg

Deja una respuesta