INFANTIL MASCULÍ AUTONÒMIC

LUCENTUM ALICANTE 66 – C.B. ALGINET  84

Dimenge 6-11-2011. Hora 16:30

Partit  que comença molt igualat, com demostren els dos primers parcials, no obstant algunes errades a la defensa, deixant cistelles massa fàcils i certa precipitació a l’atac va fer que al principi del quart parcial l’equip alacantí, en eixos moments i després d’un minut per a tranquil·lizar-nos per a que les diferències no augmentaren, en lloc d’augmentar al contrari ens posarem tres punts dalt abans al descans.

La segona part va començar amb una gran intensitat en defensa que va fer que el nostre atac cresquera, arribant a una diferència al nostre favor de 14 punts, però de nou certa precipitació, cansament i la pressió del Lucentum posara la diferència només en tres punts al principi del penúltim quart, però de nou una major intensitat i algunes errades de l’equip local va fer que ens allunyarem al marcador.

Destacar la nostra defensa als moments més difícils, vam defendre més com equip però encara deixem cistelles massa fàcils i en atac que cinc dels nostres jugadors superaren la barrera dels 10 punts.

Parcials: 1º 10-8, 2º 8-11, 3º 13-7, 4º 3-11, 5º8-16, 6º 12-6, 7º 810 i 8º 4-15.

Jugaren: Robert (16 pts), Arnau (2 pts), Edgar, Carles Hervas (4 pts), Francesc (12 pts), Guillem (3 pts), Javi (19 pts), Sergi (13 pts) i José (15 pts).

Deja un comentario