PRIMERA DERROTA DEL JUNIOR MASCULÍ

El junior masculí buscava la seua setena victòria consecutiva front al Aldaia en la lliga preferent, però el bon partit dels visitants, unit al desastròs percentetge de tir dels nostres, feren que aquesta victòria no arribara mai.

Des d´un inici es va vore que els nostres no estaven al mateix nivell d´altres setmanes i erravem cistelles mot fàcils, inclòs des de baix del tauler, això sumat a l´encert de l´altre equip i la inexistent defensa local feia presagiar que el partit no acavaria be.

La defensa zonal tancadíssima de l´Aldaia ens va costar molt atacar-la i moltes precipitacions nostres feien que els visitants pogueren còrrer al contraatac i agafar una renda de punts que els permetia jugar còmode amb el marcador.

Al darrer quart, hi hagué una reacció dels nostres comandada pel base Adrià Mateu, que va posar coherència al joc de l´equip i amb dos tirs lliures seus ficava un punt per davant a l´Alginte a falta de 3 minuts  de finalitzar el partit, però una vegada més la inactiva defensa nostra deixà que l´Aldaia anotara dos triples consecutius que trencaven el partit a falta d´un minut arribant al definitiu 55 a 62.

Pròxim partit el dimecres 30 a les naus del València Bàsquet a les 21:00

Deja un comentario