Victòria clara del cadet autonòmic front el Lucentum d’Alacant

Espectacular partit el que s’ha viscut aquest matí al pavellò d’Alginet, que enfrontava als que fins al moment sòn els dos equips més forts del grup. El partit es presentava amb molta dificultat per als nostres, ja que els alacantins venien de guanyar amb prou claretat, a la pista del Godella, un dels favorits de la lliga.
Des d’un inici el partit ha tingut un clar domini local i és que amb un parcial al primer quart de 22 a 0 favorable als nostres, que provocava que l’entrenador visitant esgotara els temps morts al primer quart, semblava que el partit es trencaria fàcil però davant hi havia un bon equip que amb una defensa presionant al segon quart, unit a les faltes dels nostres jugadors, han aconseguit igualar el marcador al descans, amb un resultat de 39 a 31 per als locals.
La segona part només ha tingut un color, el del blau del nostre equip, fruit de la intensistat que hem ficat amb la nostra defensa, que ha provocat moments, en els quals els alacantins no aconseguien creuar el mig del camp, al remat un parcial de 23 a 7 al tercer quart que ha sentenciat el partit.
El darrer quart no s’ha baixat el ritme de joc i pensant en un possible average, hem aprofitat per continuar augmentant la diferència, on Marc Santonja ha eixit amb una gran activitat defensiva i ha permés que els jugadors exteriors continuaren correguent el contraatac.
Finalment 92 a 54, un resultat molt meritori davant un dels rivals a batir de la competició.
Destaquem l’exel.lent treball dels onze jugadors que han participat al partit, que han demostrat un nivell competitiu i de concentració molt regular durant gairebé la totalitat del partit.

20111106-171614.jpg

Deja una respuesta