Victòria contundent del cadet autonòmic

Partit entre el líder i el cuer de la classificació. Des d’un inici el marcador ha reflexat la diferència existent entre els dos equips.
Els nostres han començat amb un equip inusual i un quintet inicial atípic,( V. Greus, Miquel, Ion, Marc i Edu) degut a les baixes de Marcel Verdú i Noé que estaven concentrats amb la sel.leció valenciana, al qual hi havia molta altura i s’aprofitat per dominar el joc dins la zona, amb nombrosos rebots ofensius i un Edu Alberola espectacular, que ha fet 16 punts al primer quart amb un total de 24 al final del partit.
Els d’Alginet han eixit com de costum a imprimir un ritme alt de partit amb una defensa asfixiant tot el camp, que els jugadors del Dènia no podien atacar de cap manera, gràcies a la qual s’aconseguia un marcador inicial de 14 a 34 per als nostres. Durant aquestos minuts han abundat les cistelles fàcils de contraatac, degut al recital d’asistències de Vicent Greus i una molt bona direcció de joc.
Al descans, el resultat ja era definitiu per al desenvolupament del partit, 18 a 60 i la segona part els nostres han gaudit d’un partit còmode, on s’han vist molt bons moments de joc on jugadors com Dani Pelufo, Adrià Mateu o Marc Santonja, mostraven els seus fonaments de tècnica individual.
El resultat final ha sigut 45 a 124 i el cadet autonòmic es col.loca líder en solitari, amb sis victòries en sis partits disputats.
Vicent Greus i Edu Alberola com a jugadors destacats del partit.

20111121-021700.jpg

Deja una respuesta