Victòria molt treballada del junior masculí.

Partit molt intens el que s’ha viscut aquesta vesparada al pavellò d’Alginet. S’entrontaven dos dels únics tres equips, que continuaven invictes a la lliga junior preferent. L’equip de Gandia presentava un equip molt competitiu amb jugadors que porten molts anys, estant a un altísim nivell a la pedrera del seu club.
El primer parcial ha sigut favorable als nostres amb un joc molt alegre i una bona defensa que ens permetia còrrer amb facilitat. Al segon quart, l’ equip de Gandia, al vore que en defensa individual no podía para l’atac incisiu dels nostres, s’ha refugiat en una defensa zonal molt tancada, que junt amb les faltes personals dels nostres jugadors més encertats, han fet que retallaren l’avantatge de deu punts i s’arribara amb empat al marcador al descans.
A la segona part, el Gandia continuava amb la seua defensa que cada vegada era més tancada i ací l’aparició de Marcel Verdú i Ion Galarza en atac, secundats per una espectacular defensa de Pablo, sobre el seu jugador referent, ha fet que l’avantatge per als nostres augmentara per dalt dels deu punts.
Al darrer quart, les lesions dels dos jugadors referents, l’aprofitat el Gandia per ficar-se a només 6 punts, però de nou una canasta de Ion i un triple de Marcel, que ja recuperarats, tornaven al camp, sentenciava el partit fins al darrer 70 a 60 per als nostres.
Destaquem als abans nomenats Ion i Marcel en atac, junt amb l’especatculr treball de Pablo en defensa.
Aquesta victòria fa que el junior continue al capdavant de la classificació.

20111112-220344.jpg

Deja un comentario