EL CADET PREFERENT GUANYA SENSE PROBLEMES AL GANDIA

El partit que jugava el nostre cadet preferent sigué un tràmit des de l´inici ja que l´equip del Gandia venia amb només nou jugadors, ocupa la novena possició de la classificació i enfront tenia a un Alginet lider invicte en solitari.

Començarem amb una bona defensa tot el camp i molt encert al llaçament exterior i un gran Andreu Palacios que s´imposava dins la zona en atac i recuperava molts balons en la defensa pressionat tot el camp.

Les rotacions continues des de la banqueta per part dels nostres feien quye la intensiitat no baixara i que la difreència s´anara incrementant minut a minut fins al definitiu 98 a 51.

Destaquem a un gran Andreu Palacios, que jugà els 40 minuts i va estar a un nivell extraordinari durant tot el partit, sense baixar el seu rendiment.

Deja una respuesta