EL JUNIOR MASCULÍ ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

 

El nostre equip júnior venia de perdre els darrers dos partits contra València Bàsquet i Aldaia i necessitava amb urgència retrobar-se amb la victòria, per a no despenjar-se del capdavant de la classificació i no sigué fàcil per al final ho aconseguiren.

El partit començà amb una defensa inexistent per part dels nostres, que permetia que l´equip de Tavernes de la Valldigna se´n anara en el marcador per deu punts en moments del primer quart.

El segon quart continuava amb la tònica del primer, molta precipitació en atac i una defensa molt tova a l´un contra un, el que feia que a cada atac els visitants ens anotaren o aconseguiren traure falta de tirs lliures.

A l´igual que els darrers partits, la segona part va ser la de la remuntada i la de Marcel Verdú, que va ser el referent a la pista en els darrers 20 minuts.

Els nostres controlaren molt més la defensa i els de Tavernes ja no treien profit ni jugaven tan còmode en atac, fruit d´aquest canvi, sigué que el nostre equip va traure 18 punts d´avantatge al tercer quart i tragué una diferència de deu punts al marcador, per a començar el darrer i definitiu quart, on els nostres gestionaren bé el marcador i al remat aconseguiren de nou la victòria per 92 a 79.

Deja una respuesta