EL C.B.ALGINET S’ESTRENA EN LA LLIGA EBA AMB UNA MERITÒRIA I AJUSTADA VICTÒRIA EN LA DIFÍCIL PISTA DEL BEGASTRI EN CEHEGIN: 62-67

C.B.BEGASTRI, 62 (17-17-17-11) : José Luis Llorente (24) , Alejandro Ruiz (8) , Pedro Ortolano (3) , José David Asensio (1) i Adrian Guillermo Rei (3) , com cinc inicial; Antonio Sanchez, Joel Garcia (5) , Jorge Juan Lledó (9) , Juan José Coello (3) , Juan Rubio (4) , David Esteban (2) . Entrenador: Sergio Fernández.

C.B.ALGINET, 67 (21-19-9-18) : Hugo Rueda, Jacobo Ijeilat (18) , Adrián Gálvez (11) , Shay Miller (8) i Guillem Marin (7) , com cinc inicial; Luis Paños (7) , Jordi Llopis (2) , Fabio Garcia (9) , Rubén Ramos (5) , Mouhamed Tamsir, Josep Santamatilde. Entrenador: Jaume Tormo.

Àrbitres: José Luis Fernández Gimenez i Salvador Gambín Jimenez.

L’inici de lliga va ser bo per al C.B.Alginet quant al resultat. Cehegin (Múrcia) és una pista excessivament complicada i allí els equips haruan de fer un sobreesforç per a  poder emportar-se la victòria. El Begastri té un equip molt competitiu i entre els seus jugadors té a qui per a molts és el millor base de la categoria, Pepe Llorente i al millor 4 Jorge Lledó, ambdós jugadors amb molt protagonisme en lligues LEB.

L’Alginet va imposar el seu ritme des del principi i el plantejament defensiu donava els seus fruits. La pressió en tot el camp va fer que se n’anaren 10 punts dalt en el marcador prompte i amb molt bones sensacions, però 11 punts de Llorente en el primer quart igualaven el partit, encara que el C.B.Alginet va prendre un lleuger avantatge al final del primer quart 17-21.

El segon quart va ser la mateixa tònica, l’Alginet imposava el ritme però Begastri anotava tirs impossibles. Van destacar Marin en la direcció i Jacobo i Adrián Gálvez en l’anotació, marcador al descans amb esperances per a l’Alginet de poder rematar el bon treball en esta segona part 34-40.

El tercer quart, van pujar el nivell de contacte y van fer que els pivotsdel C.B.Alginet pràcticament no pogueren jugar, fet que van aprofitar per a posar-se 4 punts dalt amb molt encert en este quart des de la línia de tres, al final del tercer quart el Begastri que havia remuntat amb el parcial de 51-49 i un últim quart que es presentava dur i competit. En l’últim quart va aparéixer la figura de Fabio García, que amb tres triples consecutius davant la seua defensa zonal va trencar la tendència del Begastri i posava 5 punts dalt per al C.B.Alginet. Les últimes jugades amb dos punts dalt es van defendre bé i açò va fer que li resultat final fora de 5 punts d’avantatge amb el marcador defintiu de 62-67, marcador just perquè el C.B.Alginet va demostrar ser més regular al llarg de tot el partit.

Partit molt complet en defensa de l’equip que va traure el caràcter guanyador quan el Begastri es va posar per damunt en el marcador.

Dissabte que ve dia 12 d’octubre partidas en el Pavelló Municipal d’Alginet a les 18’30 hores entre el conjunt local del C.B.Alginet i el Gandia.

Alginet a 8 d’octubre de 2013.

Informa: ALFONS JUAN

Captura eba

 

Deja un comentario