EL JUNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC GUANYA EL TORNEIG DE NADAL

Rte San Patricio-Alginet

CB ALGINET. 103. AMICS BÀSQUET CASTELLÓ  50

 

Primer partit on forem superiors durant el primer quart, 24 a 3, i a partir d’ahi ens deixarem anar intentant reservar forçes per a mes endavant.

 

CB ALGINET. 113. L’ALFÀS DEL PÍ  47

 

Partit clau que donava el poder jugar la final, equip que venia amb un nom, pareix ser que tenen un projecte ambiciós, i están menejant- se buscant jugadors de futur. Davant d’aquesta expectativa ens sentim molt contents del partit realitzat, perque pasarem per damunt imposant un ritme de joc quel’s visitants no van poder aguantar, a la meitat estava tot decidit.

 

FINAL

CB ALGINET. 81 VALÈNCIA GENOVÉS. 71

 

Gran final la disputada pels dos equips, gran emoció durant tot el partit degut a l’igualtat al marcador i resultat just per a nosaltres. Cal felicitar als 9 jugadors meus pel gran esforç fet al torneig, s’han buidat, sempre han donat la cara i sempre han jugat com a equip, un partit uns i un altre els altres han destacat tots en algún apartat, ara a descansar uns dies i a seguir treballant per a creixer com a jugadors i com a persones.

 

Deja una respuesta