JÚNIOR FEMENÍ: C.D. DON BOSCO – C.B. ALGINET

C.D. DON BOSCO -48- C.B. ALGINET -69-

DATA: 23/03/2014 LLOC: PAVELLÓ D’ESPORTS COL.LEGI D.BOSCO HORA:12:00

DSC_0235[1]

Victòria de les nostres júniors en la seua visita al col·legi D. Bosco on hem jugat un partit fàcil i sense complicacions. Les nostres xiques ixen concentrades i amb un parcial molt bo en el primer període ja deixen prou encarrilat el partit, el segon període les locals reaccionen un poc però encara la diferència en l’electrònic és molt substanciosa. Els següents períodes les xiques d’Alginet es relaxen i açò porta a no prendre bones decisions en defensa i que el nostre atac siga molt caòtic, fent que el partit es convertisca en un correcalles i que només traguen avantatge les locals. En definitiva bona primera part de les nostres xiques, que s’han relaxat massa després del descans i que devem mentalitzar-nos perquè açò no torne a ocórrer.

DSC_0240[1]

DSC_0394[1]

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Núria Puig(7pts), Neus Martínez(7pts), Alejandra Bajo(6pts), Raquel Fuster(6pts), Alba Arcón(5pts), Àngels Greus(7pts), Denisa Crefeleanu(2pts), María Giner(19pts) i Sara Ortuño(10pts).

Parcials per períodes: 1º(2-17),2º(13-27),3º(16-6) i 4º(17-19).

ÀRBITRES: SR. PERERA, A. i SR. GÓMEZ, A. (CORRECTES).

Próxim partit diumenge día 30/3/2014 a les 12:00h. a Alginet davant N.B. ALCOI.

Miguel Quesada Dissociative disorders may take the form http://writemyessay4me.org of dissociative amnesia, dissociative fugue, or dissociative identity disorder

Deja una respuesta