SENIOR 1ª NACIONAL: El C.B.ALGINET ACONSEGUEIX UNA ABULTADA I CONVINCENT VICTORIA FRONT AL PLATJA DE TAVERNES: 79 – 52

El CB Alginet va aconseguir el passat dissabte una clara i convincent victòria davant del Tavernes que li permet seguir en els primers llocs i oblidar la derrota de Calp on va perdre per només dos punts i en els últims segons. El conjunt de Carles Bonet va sortir en tromba i en els primers atacs va aconseguir obtindre un gran encert des de la linia de 6,75. En els primers cinc minuts ja manava 16-5, més tard el bon fer de Fabio i les pilotes interiors, ens portaven a dominar la zona i anotar amb facilitat, i es posava el partit ja molt de cara per al CB Alginet que guanyava aquest primer quart 30-11. En el segon quart el conjunt local es va relaxar en defensa, el Tavernes guanyava aquest parcial 13-15, però no aconseguia inquietar el Alginet i l’avantatge es mantenia per sobre dels 15 punts, Adrián Gálvez aconseguia un triple finalitzant aquest període i s’arribava al descans amb el marcador 43-26.
Després de l’intermedi el CB Alginet va tornar a  treballar molt bé en defensa, realitzant transicions ràpides, buscant bones posicions de tir exterior, tot aquest compendi de bons arguments tècnics permeten que marxaren de nou en el lluminós i arribaren al final del tercer quart sobrepassant els trenta punts de diferència 69-36. L’últim quart no va tenir història, el CB Alginet va tornar a relaxar-se momentàniament, es van donar minuts a joves jugadors de primer any de sèniors i Platja de Tavernes va aconseguir en aquest període, rebaixar els trenta punts de diferència i sobrepassar els 50 punts en atac, al final marcador definitiu de 79-52.
Cal destacar dins de la bona tònica general del CB Alginet el poder que exerceix en les zones el nostre joc interior, així com la bona activitat defensiva i l´encert des de la línia de 3 punts dels homes exteriors.
Informa: ALFONS JUAN

Deja un comentario