Senior A: CB Ifach Calpe 73 – 71 CB ALginet. Un senior minvat per les baixes, cau derrotat en un partit molt disputat.

Senior A: Un senior minvat per les baixes, cau derrotat a Calp en un partit molt disputat. 73-71

Parcials: 18-17, 16-23, 22-18, 17-13

L´equip senior es desplaçava fins Calp, per tal d´afrontar un partit molt important, degut a que Calp es un dels principals equips per tal d´ocupar els llocs de privilegi de la lliga.  Fins a 4 baixes, en principi comptava el CB Alginet per tal d´afrontar el partit, degut a lesions i problemes laborals d´algun integrant de la plantilla.

El partit va començar molt disputat, amb constants alternancies al marcador, gracies a bones accions de Juan Bonachera i de Marcel Verdú, que sumaven de 3 en 3 per al CB Alginet, mentre que el calp sols aconseguia anotar des de baix de l´anella. A la fí del quart, el resultat era 18-17.

El segon quart, va ser el mes complet en tots els aspectes per al CB Alginet, frenant als homes clau de Calp, i amb atacs ben dirigits i amb la determinació de Fabio Garcia qui amb el seu encert trencava la defensa del Calp. L´equip anotava en fluidesa i compartia la pilota amb molt de criteri, fet que va suposar trobar moltes accions de tir lliurat. El parcial del quart va ser 16-23, una llastima, perque les sensacions que desprenia el CB Alginet front al seu rival eren molt mes amplies que el que marcava a l´electronic quan els dos equips marxaven a vestidors 34-40.

L´eixida del tercer quart no va ser bona per al CB Alginet, on evidenciaren problemes defensius per tal de contindre les penetracions dels locals, malgrat això uns minuts brillants de Adri Galvez atac feren que la renda es mantinguera durant els primers minuts de quart, però un parcial de 10-3 al 5é minut de quart, va donar ales al equip local i el va colocar per danvant al marcador. L´entrada en bonus del equip rival, unida a una defensa molt agresiva, va propiciar que en els darrers minuts de quart el CB alginet anara a la línia de tir lliure i anotara amb facilitat, fet que els tornava a ficar per davant en el partit, però aquesta vegada amb poc de marge respecte al seu rival.

L´ultim quart, va iniciar amb un parcial de 8-0 que va obligar a l´entrenador del CB Alginet a demanar temps mort, per tal de frenar les escomesses del Calp, amb mes cor que cap, els visitants tornaven a igualar el partit gracies a bones accions de Adri i Fabio i a una falta tècnica al equip de Calp. Arrivant als ultims dos minuts de partit en empat a 68. Un triple del jugador 8 local, i una perduda en la treta de banda posterior al temps mort demanat pel CB Alginet, va ficar molt aprop la victoria als locals, però una altra pèrduda i una ultima bona defensa dels visitants va permetre a aquestos tindre un últim llançament que va efectuar Luis Verdeguer a falta de pocs segons, el qual va fregar l´anella i no va entrar. Al remat, un dolent últim quart, on desperdiciaren el gran treball que havien fet durant la primera part.

Cal seguir millorant per retrobar-se en la victòria, esperem que siga aquesta setmana davant la nostra afició front el CB Tavernes.

Viatjaren amb el primer equip els jugadors del senior B Jorge Arias, Vicent Miralles, Vicent Sales i Carles Martinez. Alguns d´ells disputaren minuts a molt bon nivell.

Deja un comentario