Crònica Senior 1ª Nacional: Roquette Benifaió 59 – 70 CB Alginet

EL CB ALGINET S´EMPORTA EL DERBI COMARCAL EN UN PARTIT MOLT TRAVAT, IGUALAT I QUE ES DECIDEIX A L’ÚLTIM QUART: 59-70

ROQUETTE BENIFAIÓ, 59 (20-15-11-13)

CB ALGINET, 70 (26-14-10-20)

El CBAlginet es porta una vegada més el derbi comarcal en la seva visita al Pavelló Municipal de Benifaió on dissabte passat va guanyar al Roquette Benifaió per 59-70 en un partit que no passarà a la història per la seva brillantor, amb molt de respecte entre tots dos contendents i on les defenses s’imposaven als respectius atacants, una partit amb tanteig baix i que va acabar decidint-se en l’últim quart.

El partit va començar amb cistelles de Quijal i Andreu que posaven per davant al Benifaió 7-6 que contrarestaven els sis primers punts de Verdeguer, a partir d’aquest marcador el conjunt local ja mai més en tot el partit va aconseguir posar-se per davant en el marcador, triple de Bonachera i Fabio i Verdeguer dominant amb solvència les dues zones i aportant molts punts interiors donen a l’Alginet seves primeres petits avantatges, triple de Villalba que acosten els locals a tres 13-16, aquest primer quart finalitza amb el marcador de 20-26. El segon quart l’Alginet el domina amb tranquil·litat en els primers minuts, els punts de Jacobo, triple de Carrasco i tres tirs lliures seguits Bonachera posaven el 24-38 i Roquette Benifaió que estava contra les cordes, Andreu, Quijal, Albelda i Villalba amb un 9-0 fiquen de nou al seu conjunt en el partit que s’apropa a cinc amb el 33-38, Fabio i Andreu encistellen per als seus equips que arriben al descans amb un marcador molt obert de 35-40 i amb la sensació que el CB Alginet ha passat dificultats en els últims quatre minuts d’aquest quart i on no ha sabut incrementar l’avantatge que havia adquirit, per la seva banda Roquette Benifaió que no havia començat gens bé aquest quart després del parcial de 9-0 es ha tornat a ficar en el partit i disposat a lluitar per la victòria després de la mitja.
Al començament del tercer quart dues cistelles consecutives d’Albelda posaven el electronic en 39-40, l’Alginet amb els punts dels seus interiors marxa momentàniament 41-48, Roquette Benifaió seguia lluitant tot i les baixes que tenien i després triple de Lloret arriben al final del tercer quart amb un ajustat 46-50. El Alginet comença molt mentalitzat i ficat en aquest últim quart, assegura les seves possessions i no vol cometre errors, els sis punts consecutius de Luis i el triple de Fabio posen al seu conjunt 10 dalt 49-59, Roquette Benifaió ja es veu impotent per intentar la remuntada i lluiten fins al final per deixar la diferència el més baixa possible, els triples de Gálvez i Montagud per als seus conjunts i l’última cistella de Bonachera posen el definitiu marcador de 59-70.
Cal destacar el gran partit del jugador del CB Alginet Verdeguer, també han estat a gran altura Jacobo i Fabio. Per Roquette Benifaió el joc del seu capità Jordi Quijal i els punts que aporta l’ex-jugador de CB Alginet, Noe Andreu.
La propera jornada el CB Alginet juga en el seu Pavelló Municipal el dissabte 22 de novembre a les 18’30 h. enfront del Jorge Juan Novelda.
Informa: ALFONS JUAN

Deja una respuesta