Crònica Senior A: CB Alginet 90 – 64 Jorge Juan Novelda

El CB Alginet es va imposar dissabte passat al conjunt Jorge Juan de Novelda amb un marcador molt clar al seu favor , li va ficar a l’equip alacantí noranta punts sense fer un gran partit i jugant a ràfegues on van brillar més les bones individualitats de la plantilla que el conjunt en si, bé és veritat que tota la plantilla al complet no han entrenat junts des de fa unes setmanes, fet que el tècnic Carles Bonet es veu obligat a utilitzar jugadors del sènior B per poder completar entrenaments de qualitat i amb un mínim d’exigència i intensitat.

El partit va començar molt bé per al conjunt local del CB Alginet que amb els tres triples consecutius i els punts interiors dels pivots, s´imposaven un 15-9, Novelda no aconseguia agafar al Alginet però tampoc deixava que s’escapara en el marcador, les diferències sempre curtes i plantant cara, el marcador al finalitzar el primer quart 23-18. El segon quart seguia pel mateix camí, Alginet era dominador en el marcador però no en el joc que realitzava, es perdien algunes pilotes absurdes i s’abusava del tir exterior d’una manera una mica precipitada, així i tot després d’un triple d’Adrián Gálvez es sobrepassen els deu de diferència 37-26, els bons balons interiors eren punts segurs i amb un triple s’arriba al descans amb el marcador de 44-33.

El parcial de 7-0 de sortida aprofitant la ventaja interior ficant un clar 52-35 que més tard àmplia Adrián Gálvez, Novelda seguia amb una bona pressió en pista contrària que tallava algunes pilotes de possessió del Alginet i lluitant i arrivà al final del tercer quart amb lleugeres esperances de remuntada, amb un marcador de 59-45. L’últim quart va ser del millor que s’ha vist al Alginet fins ara, també amb ràfegues brillants i llacunes lamentables per minuts, dos triples del base visitant Vicent baixen dels deu 63-54, però en uns minuts inspirats i de molta brillantor amb un joc ràpid, defensa intensa i corrent bé el contraatac trequen el partit i es col·loquen definitivament en 85-62 i en els últims minuts s’arrodoneix el marcador amb bones jugades del conjunt local que posa el definitiu 90-64.
Cal destacar el gran nombre d´assitències del equip i una repartida anotació de tots els integrants, molts d´ells per damunt dels 10 punts.

Ara la lliga la lidera l’Alfàs del Pi i segon apareix el CB Alginet que el proper diumenge 30 de novembre a les 12’30 h. jugarà al Pavelló Municipal «Pau Gasol» de la localitat alacantina en un partit en el cim de la lliga, entre els dos millors equips a la classificació en aquest moment.

 

Informa: ALFONS JUAN

Deja un comentario