JÚNIOR AUTONÒMIC: C.B. VALÈNCIA BASKET «B» – C.B. ALGINET.

C.B. VALÈNCIA BASKET «B» -97- C.B. ALGINET -45-

DATA: 7/12/2014 LLOC: COL.LEGI SANTO CALIZ DE VALÈNCIA HORA: 19:00

09-100B7851

19-100_7861

Derrota dels nostres júniors en la seua visita a les Naus del València Basket i que ens enfrontava al segon equip de categoria autonòmica del club d’ACB de la nostra Comunitat. Els xics de «La Cultura de l’Esforç» han sigut clarament superiors i han imposat un ritme de joc que els nostres jugadors són incapaços de seguir. Des del principi ja veiem com ens superen en el rebot tant defensiu com ofensiu i açò comporta que puguen jugar el seu bàsquet ràpid i agressiu i que el seu poder anotador no deixe d’incrementar-se.

Els nostres jugadors mai han donat un baló per perdut i han lluitat des del principi al final del partit, he de felicitar tots els xics per l’encontre realitzat i perquè nosaltres també som «Cultura de l’Esforç» i hui ho hem demostrat. Continuar treballant és el nostre objectiu, encara queda molta temporada i segur que continuarem progressant.
Ressaltar que han jugat amb nosaltres tres jugadors cadets que complementen amb esta experiència el seu procés de formació i que demostren la implicació que tenen amb l’equip i amb el club.

23-100_7865
13-100B7855

Jugaren i anotaren pel C.B. Alginet: Sergi Hervás(15pts), Robert Greus(-), Victorio Martín(4pts), Edgar Lerín(6pts), Carles Hervás(-), Marc Bosch(-), Pablo Navarro(10pts), Adrián Segarra(-), Héctor Mateo(-), Víctor Navarro(2pts), Alberto Nadal(10pts) i Óscar Benavent(-).

Parcials per períodes: 1º(30-7),2º(15-14),3º(22-17) i 4º(30-7).

ÀRBITRES: SR. FALCO, A. i SR. CHAN, C.H. (MOLT MALAMENT).

Pròxim partit dissabte dia 13/12/2014 a les 18:30h. a Alginet davant C.B. Amics del Bàsquet de Castelló.

Miguel Quesada

Deja una respuesta