Senior A: CB San José 65 – 67 CB Alginet

CB San José 65-67 CB Alginet

(13-17), (18-15), (12-12), (13-12), (9-11)

Victòria del CB Alginet en un partit molt gris i travat després de forçar la pròrroga en els últims segons.

El partit començava amb una gran igualtat, amb els dos equips tancant molt bé les defenses i obligant a anotar sempre sols des de la línia de tir lliures, aquest fet el va aprofitar el CB Alginet per amb 3 accions defensives bones que van acabar en tirs lliures al seu favor, tancar el quart amb 13-17 a favor dels visitants.

El segon quart començava amb un intercanvi de cistelles constant dels dos equips, que a poc a poc anava afavorint al CB Alginet, que arribà a col·locar-se amb un marcador de 20-28, amb un bon moment de Jacobo Ijeilat en atac, però uns desastrosos últims segons del quart van permetre als locals remuntar i marxaven a vestidors amb un resultat de 31-32.

En el tercer quart, el partit seguia molt apretat, però en el minut 5, el CB San José, passava a liderar el marcador, 38-37, incrementaven els dubtes del CB Alginet, que veia com els seus percentatges de tir no eren bons, es fallaven tirs lliures i no podien anotar amb facilitat. Una altra reacció del joc interior del CB Alginet, posava el marcador 43-44 per tancar el tercer quart.

El 4t quart s’iniciava amb un parcial de 5-0 comandat per Vicente Sanchis, que era contestat amb altres 0-5 per part de l’Alginet, a partir d’aquest moment, el CB San José pasava a controlar el marcador amb distàncies molt curtes, fins els últims segons que gràcies a un triple de Fabio s’encarregava d’empatar el marcador i ens portava a la prorroga després d’un mal quart, on s´havia abusat del bot i de tirs molt forçats, en una bona posició defensiva del rival

La pròrroga va començar amb un gran CB Alginet, que posava terra de per mig i amb un parcial de 0-6 en els dos primers minuts posava el marcador en 56-62, però quan més fàcil semblava tenir-ho el CB Alginet, va tornar a voler tancar el partit massa ràpid i va encadenar diversos errors que el CB San José aprofità gràcies al seu bon fer i veterania, i amb un parcial de 0-6 tornava a empatar a falta de menys d’un minut, però aquesta vegada, l’encert de Luis Verdeguer des de la línia de faltes personals, va posar 1 punt dalt als visitants i una gran defensa va neutralitzar l’últim atac local i es va aconseguir el rebot i una posterior falta que portaria de nou a Luis a tirar tirs lliures i tancar el partit amb una victòria de 65-67.

Deja una respuesta