Senior Nacional: CB Alginet 68 – 76 Roquette Benifaió

El partit de rivalitat comarcal entre el CBAlginet i Roquette Benifaió es presumia interessant i competit, els dos conjunts es coneixen molt bé, a Benifaió hi ha bastants jugadors que han militat a Alginet i sempre hi ha el plus que voler fer un gran partit al Pavelló on has jugat altres temporades. El partit va respondre a les expectatives despertades, molt de públic a les grades i ganes de lluitar per la victòria en els dos conjunts.

El CB Alginet es presentava a aquesta important trobada amb baixes molt importants baixes, i Carles Bonet va haver de recórrer a joves jugadors de les categories inferiors. El primer quart va ser de molta igualtat, Fabio aconseguia per l’Alginet dos triples i Jordi Lloret igualment dos triples per Benifaió que empatava el parcial a 18 en l’últim segon d’aquest període. Al començament del segon quart els visitants s’avancen 19-22, arriben uns minuts explosius del CB Alginet que amb quatre triples consecutius destrossa la zona plantejada per Benifaió i permet al CB Alginet obrir una lleugera bretxa en el marcador 35-28, Benifaió seguia al seu joc molt conservador i controlant bé les possessions, al final del segon quart marcador favorable als locals del Alginet 41-36 i es retiren al descans amb molta igualtat a la pista i tot per decidir.

Al començament del tercer quart Jordi Quijal aconsegueix un triple que estreny el marcador 41-39, les pilotes interiors no sempre arribaven amb comoditat,  els homes interiors del Alginet eren molt castigats i poques faltes es xiulaven a favor, després d’un triple de Fabio i cistella de Verdeguer s’aconsegueix la màxima diferència per al CBAlginet 59-47 que torna a trencar Lloret amb un altre triple en els últims segons de possessió i acaba el tercer quart 59-50. El CB Alginet comença l’últim i decisiu quart mica minvat físicament, malgrat una tranquil·litzadora renda en el marcador es presenta com un conjunt nerviós i insegur, Benifaió que seguia creient en remuntar i ficar-se en la lluita per la trobada aprofita les indecisions i dubtes del seu oponent i després d’un triple de Quijal i cistelles de Gimeno i Andreu es torna a posar per davant després de molts minuts de persecució 64-65, el partit és d’intercanvi de cistelles i avantatges, a la banqueta local seguien les queixes per la permissivitat arbitral i a falta de 58 segons arriba una de les jugades clau del partit i molt polèmica per les decisions arbitrals que comporta, dos jugadors del Benifaió s’abalancen i atropellen a Guillem Marin, li furten la pilota i xafen la línia de banda,tot açò sobre la línia de banda davant de la banqueta del CB Alginet, la fora i la personal sembla claríssima i l’àrbitre auxiliar dóna pilota de banda per Benifaió, banqueta i públic local exploten i mostren la seva indignació davant la injustícia i gravetat de la decisió presa i més quan a continuació li cauen dos tècniques consecutives i desqualificant l’entrenador local Carles Bonet, hi ha nervis a la pista i públic i entre tirs lliures i segons que passen el partit arriba al final amb el impensable 68-76, totalment imprevisible i il·lògic que ha passat en aquest període definitiu.

Informa: Alfons Juan

Deja una respuesta