Senior Nacional: CB Jorge Juan 61 – 72 CB Alginet

Parcials: 21-28, 10-13, 18-20, 12-11

CB Alginet no va saber eixir amb tensió al partit i ho va pagar amb un 10-2 d’un encertat Novelda des de la línia de 3, que es va encarregar de frenar l’entrenador visitant amb un temps mort, que va fer despertar als seus jugadors i canviar el rumb del primer quart amb un gran parcial de 4-16, amb 5 triples consecutius, que els va fer finalitzar el quart amb un avantatge de 7 punts.

El segon quart, va venir marcat per uns grans minuts de Marcel Verdú, en defensa i en atac. El aro es tancava i tenia més problemes per anotar el CB Alginet, però va saber fer un gran treball defensiu, deixant al seu rival en només 10 unts aquest quart, i marxaven a vestidors amb un marcador de 31-41.

Aquest avantatge, s’incrementaria a l´eixida del tercer quart, arribant a un 34-49 gràcies a un bon inici atacat amb molt criteri la seva defensa, aquestes rendes es mantindrien fins al final, liderant el CB Alginet tot el partit fins al final el marcador. Amb dos triples consecutius, tancava el CB Alginet l’últim quart amb un +12.

Aquest matalàs va ser suficient perquè no passaren dificultats, ja que amb tan pocs efectius, el CB Alginet va tornar a evidenciar una baixada física en l’últim quart, però aquesta vegada va saber treballar defensivament per controlar els problemes de fluïdesa ofensiva causa del seu cansament. Amb una renda màxima de 54-71 ia falta de 3 minuts, va ser el moment per donar minuts als més joves, i Novelda ho va aprofitar amb un parcial de 0-8 per maquillar el marcador i retallar distàncies.

Deja una respuesta