Senior 1a Nacional: CB Alginet 83 – 77 Picken Claret

Victòria del CB Alginet en un partit intranscendent, per tancar la primera fase.

El CB Alginet començava el partit molt espès, a causa que el seu partit era un tràmit, ja que ja tenia la segona posició assegurada i no podia arribar al primer classificat, per això els primers minuts van ser del Claret, els bons minuts dels interiors d’Alginet van propiciar donar un canvi al marcador i els locals van començar a circular la pilota i a córrer de manera fluïda, que els valer posar-se per davant en el macador i estirar l’electrònic, però un parell d’accions desafortunades i de distraccions locals, feien que i s’arribava al final del primer quart amb un resultat de 24-20.

El segon quart va seguir en la mateixa tònica, fins que van aparèixer els exteriors locals amb el seu tir de 3p que posaven terra pel mig amb fins a 5 triples en tot el quart, i obrien les defensa dels visitants i es permetia un joc molt més fluid, i això unit al bon nivell defensiu dels bases locals que furtaven alguna pilota, els feia disparar-se en el marcador fins arribar a un 51-34, i amb un triple de l’Claret deixava el marcador al descans amb 51-37.

En el tercer quart, el CB Alginet va ser molt més previsible, i només aconseguia anotar mitjançant dos jugadors, i va posar les coses molt més fàcils a Claret en la seva defensa, a més ara era el torn dels exteriors de Claret que aconseguien anotar amb facilitat des la línia de 3 i deixaven el marcador amb un 64-54 de diferència.

L’últim quart, l’equip local va donar entrada als jugadors del sènior B i es va relaxar i Claret ho aprofitava per acostar-se al marcador i ficar-se al partit, fins arribar al minut 5 de l’últim quart a posar-se a 3 punts, aço va animar molt el partit i deixava un final que va ser un intercanvi de cistelles constant, on el baix nivell defensiu va quedar de manifest en els dos equips. Encara que al final, amb contínues faltes de Claret, va fer que els locals anaren al tir lliure i sempre es mantingueren amb certa distància en el marcador fins a la conclusió del partit.

Una vegada finalitzada la primera fase, ja es coneixen quins seran els rivals del CB Alginet, Mislata que ha estat campió del grup A, en què va fer una gran primera volta, i Alboraia, que ha estat una de les grans sorpreses i arriba a una gran dinàmica que els ha fet quedar tercers en el seu grup gràcies a una gran segona volta. Ara, el CB Alginet disfrutarà d’una setmana de descans en què podran recuperar els seus jugadors amb molèsties i preparar de la millor manera aquesta il·lusionant segona fase.

Deja una respuesta