Sènior A: CB Alginet 97 – 81 L´Alfàs P.N Terra Gelada

Les baixes dels dos equip i l’inici de partit molt espès del CB Alginet, el qual mostrava molta apatia en el seu joc i deixava al Alfàs controlar el ritme de joc indicava que podria ser un partit seria molt tranquil i sense interés, un primer quart on la superioritat dels homes grans de Alfàs era evident, i a base de rebots ofensius, tirs de 3p del seu interior Ivan Zhanniarovich i nombrosos tirs lliures forçats per Iker Benzazova es distanciava en el marcador amb una diferència de fins a 9 punts al final del primer quart (19-28). El CB Alginet sols anotava des de la línia de 3p i malgrat els seus 4 triples seu joc era molt previsible i no va posar en problemes al Alfas.

En el segon quart tot aquest guió canviaria de forma radical, amb l’entrada de Jorge Arias, el qual amb els seus 4 punts i rebots ofensius va donar ales al CB Alginet i amb el despertar d’Adrian Galvez sumaven un parcial de 11-1 que els posava per davant en el marcador per alegria dels aficionats presents. La gran pressió defensiva dels jugadors exteriors del CB Alginet posava en molts problemes a un Alfàs que no va poder desenvolupar el joc controlat que tant li interessava causa de la seva curta plantilla, amb això van arribar de nou els triples del CB Alginet, anotant 4 més contra la zona dels d´Alfàs i arribant al descans amb un marcador de 46-42. La gran defensa del segon quart, deixant al seu rival en 14 punts i 9 triples anotats durant la primera part van ser el factor clau dels d’Alginet.

Amb l’arribada dels reforços júnior als d´Alfas durant el descans, es preveia una segona part més intensa i encara si cap més competida. Però aquest tercer quart seria un calc del segon quart, on una altra vegada la intensitat defensiva i el criteri en el joc unit a un gran encert del CB Alginet dinamitava el partit i en el minut 5 amb un 8-0 de parcial gràcies a uns inspirats Juan Bonachera i Fabio Garcia portaven el marcador per dalt dels 10 punts i posaven al seu rival en una situació compromesa que els va fer perdre els nervis, i en un minut de bogeria amb dues faltes tècniques assenyalades a l’Alfàs i amb una gran sang freda dels d’Alginet aprofitaven per anotar cistelles sense cap error, i posar terra pel mig amb un parcial de 11-0 que els posava amb una diferència de 22 punts al finalitzar el tercer quart. (79-57)

El CB Alfàs, no donaria el seu braç a tòrcer i amb un parcial de 1-10 cremava les seves ultimes bales i donava avís que el partit l´anaven a lluitar fins al final, però tres triples consecutius dels d’Alginet deixaven el marcador en 15 punts de diferència a falta de 4 minuts per finalitzar, un altre intent de remuntada els deixava en 12 punts de diferència per entrar en l’últim minut, però el CB Alginet va jugar amb molt de cap en els moments finals i va aconseguir augmentar la renda fins al 97-81 final.

Deja una respuesta