Senior A: CD Adesavi 72 – 82 CB Alginet

Important victòria del CB Alginet que els ratifica de forma matemàtica com a segon classificat del grup B de 1a Nacional

El CB Alginet es presentava amb baixes i contra un rival que venia molt fort després de guanyar a la difícil pista de Claret. El començament va venir marcat per un Adesavi en ratxa, aconseguint anotar fins a 4 triples i jugant molt amb les seves encertats homes exteriors, el CB Alginet, tenia moltíssims problemes defensius i tancava amb un 22-18 el primer quart amb males sensacions.

El segon quart seguia mantenint la mateixa distància entre els dos equips, però el canvi defensiu i una major determinació en el tir exterior va aupar al CB Alginet a liderar el partit, gràcies a un excel·lent parcial de 0-10 en els dos últims minuts abans de anar a vestuaris.

El tercer quart, seguia amb un Alginet molt fort que arribava a posar-se +14 punts, però un parcial de 2-12 del CD Adesavi els tornava a posar en partit, posant-li en molts problemes al CB Alginet, pel gran encert dels jugadors exteriors de Adesavi, els quals sempre sumaven i treien moltes faltes. Al final s’arribava amb un 52-57 al darrer quart.

Un gran inici dels jugadors interiors del CB Alginet va permetre pujar la renda fins amunt dels 10 punts, però una última empenta del Adesavi en el minut 6, amb un parcial de 7-0 els posava a 5 punts una altra vegada i amb possibilitats de competir per el partit, però els últims minuts, els visitants van saber jugar amb gran calma, va saber aprofitar l’avantatge i el bonus, per tancar el partit a falta de poc més d’un minut, i arribar al final amb el 72-82.

Deja una respuesta