Senior A Fase d´ascens EBA: CB Alginet 96 – 63 NB Alboraia

Amplia victòria del CB Alginet davant un Alboraia que no va tenir el seu millor dia.

Un gran primer quart, amb un domini total sobre les zones, amb grandíssims percentatges de tir i amb molt bon joc decantava ja el marcador en els primers minuts, deixant amb un 13-2 inicial al CB Alginet, que sotmetia al seu rival en la zona i deixava clar que no volia sorpreses en aquest partit. Uns grans minuts de Jacobo feien seguir sumant fins arribar al final del primer quart amb el marcador de 22-8.

En el segon quart, apareixien els jugadors exteriors que amb gran agressivitat i amb molta rapidesa, penetraven en la defensa dels d’Alboraya, especialment un incisiu Marcel Verdú, qui va realitzar una gran primera part. El rival no trobava la clau per poder frenar les accions dels locals i gastava els seus dos temps morts a meitat del segon quart. D’aquesta manera es tornava a guanyar el quart per 25 a 19 i creixia la diferència en el marcador. 47-27. S’arribava a la segona part amb tots els jugadors de l’equip havent anotat i amb bones sensacions després d’un gran primer temps.

L´eixida de vestidors va ser més positiva per als d’Alboraya, que van tirar d’orgull, i això unit a la relaxació del CB Alginet, que baixava el seu llistó defensiu i no era capaç de defensar als jugadors exteriors rivals i no tancava bé el rebot defensiu , de manera que els visitants tenien moltes facilitats per anotar. Malgrat això, el bon nivell d’encert dels d’Alginet els feia conservar rentes properes als 20 punts durant tot el quart i els va permetre tancar el quart amb un resultat de 67-48.

L’últim quart, amb la baixada d’intensitat dels visitants, que havien cremat les seves ultimes bales per poder fer possible la remuntada, va ser clarament per al CB Alginet, que va tornar a jugar amb molta confiança i amb uns grans percentatges de 3p feia vibrar al seu públic amb cistelles de molta qualitat. Un quart sense molta història que va servir als d’Alginet per equilibrar forces i minuts d’alguns jugadors i afrontar de la millor manera l’important duel contra Mislata la propera setmana, el qual pot ser definitiu per a la classificació per a la final a 4 de 1ª Nacional.

Deja una respuesta