Senior Nacional: Fase d´ascens EBA: CB Pilar 62- 72 CB Alginet

Parcials: 15-13, 18-21, 16-25, 13-13

L´eixida al partit va mostrar a dos equips, que intentaven jugar amb molt de respecte, ja que era la tercera vegada que s´enfrontaven i es coneixien perfectament l´un a l´altre. Aixo va reflectir en molts nervis i en un joc molt controlat, on les defenses guanyaven als atacs i on el marcador era sempre ajustat i l´Alginet no aconseguia comandar-lo degut als seus mals percentatges desde la linia de tir lliure.

El segon quart, començava amb uns molt bons minuts del Alginet, aprofitant la seua ventaja interior i amb uns bons minuts del jove de la pedrera Marcel Verdú, sempre incisiu cap a l´anella i contralant defensivament al seu referent exterior, quan obtenia la major ventaja 29-34 a falta de 1 minut del descans, uns segons finals desafortunats amb perdudes de baló i un rebot ofensiu de Pilar acostaen als locals fins al 33-34 que marcava l´electronic al descans.

L´eixida de vestidors va ser per als locals, qui comandats per un gran acert en els tirs exteriors, posaren un parcial de 10-2 que feia demanar temps mort al CB Alginet per tornar a ajustar la defensa i calmar els nervis. En aquest moment van aparèixer els tiradors del equip, amb 5 triples quasi de forma consecutiva, això unit a un gran nivel defensiu del equip, posava un parcial de 5-21 que posava al CB Alginet amb 10 punts de ventaja sobre el rival.

L´ultim quart començava amb un incisiu Pilar que intentaba cremar les ultimes bales per tornar a igualar el partit, i aconseguia recurtar les distancies, amb un parcial de 5-0 inicial, però el control del rebot i l´ofici del equip amb un joc controlat i molt intel·ligent, posava les coses al seu lloc i s´arrivaba amb una ventaja imposible de remuntar per al CB Pilar als ultims minuts de partit.

Al remat, important victoria que col·loca com a primer classificat en el grup al CB Alginet, i que en cas de sumar altra victoria en el seu pròxim partit ficaría molt aprop de classificar-se per a la final a quatre de 1ª Nacional.

Deja una respuesta