Senior Nacional: Fase d´ascens EBA. Mislata BC 84 – 80 CB Alginet

1ª derrota a la fase d’ascens a EBA del CB Alginet, en un partit vibrant que va demostrar el gran nivell dels dos equips.

Es presagiava un partit de molta intensitat, amb el joc del pas a la final a 4 i també de la primera posició del grup, pel fet que en l’anada el resultat va ser ajustat. I el partit no va defraudar. Va començar manant el CB Alginet, en un gran primer quart on suc en defensa amb molta intel·ligència, i en atac circulant la pilota, i jugant possessions de molta qualitat, va arribar a estar amb el resultat de 14-21 a favor dels d’Alginet, però un temps mort dels locals els va entonar i amb un triple de base Rodrigo Bretones va deixar el marcador en 20-24.

El segon quart va iniciar amb un parcial de 7-0 per als locals, que ajudats per una grada plena i un gran ambient, obligaven a Carles Bonet a demanar un temps mort perquè l’equip no trobava idees en el joc. Gràcies a uns ajustos defensius i a un bon Guillem Marín el CB Alginet exhibir el seu poder i amb un parcial de 0-10 obligava a demanar temps mort a l’entrenador de Mislata quan la diferència era de +10 per als d’Alginet. Tres accions desafortunades amb un 2 + 1 de Sergio Nicolas, i dos triples després rebot ofensiu, ficaven de ple al CB Mislata amb un 9-0 de parcial i s’arribava a vestidors amb un resultat de 40-40, empat que no demostrava la superioritat que durant moltíssim temps havia demostrat el quadre visitant en la primera part.

El tercer quart, va iniciar amb un equip local disposat a donar-ho tot, qui anotava amb facilitat amb els seus homes grans i es distanciava en el marcador, i un CB Alginet que havia eixit de vestidors sense la tensió que requeria un partit d’aquest calibre, amb un Jacobo Ijeilat molt combatiu, s’intentaven mantenir en partit en diferències per baix dels 10 punts, però un últim minut de tercer quart fatídic amb 2 triples de Carlos Leal els posaven amb una diferència de +12 al marcador per deliri de la grada local que veia com el seu equip podia fins i tot guanyar l’average i aconseguir el primer lloc.

S’iniciava l’últim quart, amb una cistella del CB Mislata que estirava la diferència fins +14, però en aquest moment va aparèixer el bon fer defensiu dels d’Alginet, que amb una gran intensitat, van pujar el llistó defensiu, van tirar de caràcter i d’orgull i comandats per la templança de Fabio García i el talent d’Adrián Gálvez en atac van anar retallant la diferència poc a poc i en només dos minuts es van posar a 2 punts, amb un parcial de 2-14. Un altre temps mort dels locals va tenir el seu efecte, que tornaven a defensar amb una gran intensitat i amb el beneplàcit dels àrbitres impedien al CB Alginet poder fer el seu joc, i ho van aprofitar per tornar a tombar el seu rival amb un gran parcial 10-0 que els tornava a posar +12 falta de 3 minuts, un altre temps mort de Carles Bonet, donava l’últiam empenta per intentar retallar la diferència, i una altra vegada va aparèixer el caràcter guanyador dels visitants, que amb 2 triples d’Adrián Gálvez, una cistella in extremis de Javier Carrasco i la sang freda en els tirs lliures de Fabio García deixava el partit en +4 per als locals i salvaven el bàsquet-average per a la lluita pel primer lloc.

Ara el CB Alginet depèn de si mateix i aconseguint dues victòries en els següents partits, seria primer del seu grup i s’aparellaria amb el segon del grup 2.

Aquest pròxim dissabte dia 2 de maig a les 19’30 hores el CB Alginet jugarà al seu Pavelló Municipal davant del CBEl Pilar i tancarà el grup la següent setmana a Alboraya.

Informa: Alfons Juan

Deja una respuesta