Senior A: Fase d´ascens EBA: CB Alginet 73 – 63 CB Pilar

Una gran segon quart i un destacable treball defensiu van donar la victòria i apropen a la primera plaça del grup 1 de la fase d’ascens a EBA al CB Alginet

El partit va començar amb un CB Alginet que no trobava el camí d’anotar en posicions properes a canasta, i vivia dels seus tirs exteriors, gràcies a un ratxa d´Adrian Galvez que va aconseguir anotar moltes cistelles de forma consecutiva en els primers minuts. El CB Pilar castigava molt bé la falta de duresa defensiva dels locals i anotava amb facilitat amb els seus homes de referència, amb un marcador molt equilibrat s’arriba al final del primer quart amb 19-19.

El segon quart s’inicia amb un vendaval ofensiu comandat per la línia exterior dels locals, on aconseguien anotar tres triples consecutius i on la parella Fabio Garcia i Jacobo Ijeilat sotmetien repetidament a la defensa del CB Pilar que no trobava com parar-los. Amb un intercanvi inicial de cistelles, el CB Pilar no pot aguantar el ritme i en el minut 6 del quart el CB Alginet amb un parcial de 6-0 es posava 10 punts amunt i mantingué aquest avantatge fins al final del quart 43-33

El tercer quart s’inicia amb uns molt bons minuts, sobretot defensivament, on van aconseguir maniatar l´atac del rival i així poder córrer i jugar amb avantatges molt clars, d’això es va aprofitar i engrandien la seva diferència fins al minut 6 del quart on s´arribava a la màxima diferència 55-35. Les rotacions dels locals i una baixada d’intensitat en defensa seva, donaven ales al CB Pilar i en els dos últims minuts amb un parcial de 0-7 es posaven a 11 punts i seguien amb opcions de lluitar el partit.

Els primer minuts del quart, se seguien mantenint les diferències i s’apreciava certa intranquil·litat en els locals per no acabar de tancar el partit, però dos minuts màgics amb dos triples i dues accions de tirs lliures, al costat d’una grandíssima defensa els posaven 21 punts amunt a falta de 3 minuts del final, gràcies a un parcial de 10-0. A partir d’ací, els d’Alginet es van dedicar a mantenir la renda i van baixar en la seva intensitat i aquest fet el va aprofitar un combatiu Pilar que no va donar el seu braç a tòrcer i va maquillar el resultat en els últims minuts.

Amb això el CB Alginet, segueix mantenint la primera posició del grup, i en cas de victòria la setmana que bé contra el Nou Basket Alboraia s’asseguraria jugar a la final a 4 contra el segon classificat de l’altre grup, el CB Llíria.

Deja una respuesta