JÚNIOR LLIGA VALENCIANA: C.B. L’HORTA GODELLA «B» – C.B. ALGINET

CB L’HORTA GODELLA B 94 – CB ALGINET 54

Partit disputat el passat dimecres al pavelló de Godella, on no més es presentà un equip a la pista i desgraciadament este no varem ser nosaltres.
El conjunt de Godella ens presionà tota la pista des del minut 1 de partit fins a la fi, aporfitant les reduides dimensions de la pista transversal on es disputà el encontré. Gracies a això, va dur en tot moment el temps de partit que més els convenia, donant sempre la sensació de superioritat en totmoment.
A pesar d’això, aguantarem els dos primers periodes al marcador, gràcies a raxes anotadores, que ens permitien no pedreli la cara al partit. Amb 38-32 per al conjunt local anarem a la mitja part.
I ahí s’acavà el partit. El nostre equip es desfondà tant física con metalment a la segon meitat, no seguent capassos de competir amb el Godella fins a la fí. Les avantajes anarenen ampliantse fins al 40 punts que reflexa el marcador final.
No més ens queda trovar les forçes, les ganes i la voluntat de jugar a este esport per a poder millorar lo vist este passat dimecres.

Jugaren: Sergi, Carles, Oscar, Edgar, Robert, Arnau, Adrian i elscadets Nacho, Ivan, Borja i Marc

Jesús Plaza

Deja un comentario