ALEVÍ «B»: CB ALGINET VS CB SUECA

IMG-20151114-WA0001

Tercer partit de la Lliga de Tavernes que es va disputar al pavelló d’esports d’Alginet el 14/11/2015 a les 9:00 del matí.
Començarem gelats amb errors fàcils baix de cistella que no donaven la sensació de superioritat que hi aparentava. Però poc a poc despertàrem i entràrem en joc per acabar el primer quart amb un marcador de 8-5 a favor dels locals. El segon quart va anar millor no solament pel resultat sino per la pujada de la intensitat defensiva que ens permetia aconseguir cistelles fàcils, vam realitzar un 14-0. Aleshores va començar el tercer quart i vam notar una milloria en el joc dels 5 primers jugadors que van jugar també el primer quart. També va ser un quart on el Sueca va despertar i ens crea problemes amb despistes nostres defensius que no podem permitir. El parcial va ser de 12-9 molt més ajustat. Passat el descans els nostres alevins van eixir més concentrats i les cistelles que abans perdonàvem, ara les aprofitàvem per a definitivament distanciar-nos en l’electrònic. Finalitzant amb un parcial de 21-3. Tant el 5 com el 6 períodes van ser molt pareguts al 4 i cal felicitar que no ens vam relaxar ni deixar-nos anar per a finalitzar amb un marcador final de 80-32.
Donar les gràcies als pares i als col·laboradors que van vindre perquè ja començava a fer els primers dies de fred.

Jugaren i anotaren: Athman(3p), Cristian(34), Juli(10p), Josep(9p), Joan Machi, Max(2p), Pablo(10p), Ximo(5p) ,Pau(6p), Joel(2p).

Daniel Quesada.

Deja un comentario