Senior Nacional: CB Alginet 86 – 50 CB Alimar

El CB Alginet va guanyar un partit contra un rival molt incòmode, que venia de posar-ho dificil a Lucentum i Benifaió en els seus últims partits.

Mala eixida del CB Alginet amb un parcial de 6-10 en els primers cinc minuts de joc, l’entrada de Fabio donava ales a l’equip que començava a circular millor la pilota ia trobar millors opcions de tir, com a conseqüència parcial de 13-0 en tres minuts amb importants triples la linia exterior el que els porta a tancar aquest primer quart amb la curta avantatge de 24-20.

Gran començament del segon quart amb un 12-2 en els primers cinc minuts amb una molt bona defensa. Les rotacions baixen la intensitat defensiva el que és aprofitat pel conjunt visitant per retallar lleugerament el marcador, aquest quart el tanca un triple del jove del planter Sergio Hernández per a posar el marcador de 44-29 al descans.
El tercer quart va estar marcat pel gran encert ofensiu del Alginet amb aquests 25 punts, però defensivament i en el rebot ofensiu van estar més fluixos del que és habitual i van permetre cistelles fàcils al seu rival i segones opcions de tir, de nou triples consecutius dels d´Alginet, marcador al final d’aquest tercer quart 69-42.

El últim quart va ser una exhibició defensiva dels joves del planter del CB Alginet que van deixar al seu rival en 8 punts i culminar moltes jugades en ràpids contraatacs i cistelles
vertiginoses amb pocs segons de possessió, de fet pràcticament tot el quart el van jugar jugadors formats al planter de l´Escola Municipal de Bàsquet d’Alginet.
cistella. Al final victòria del CB Alginet 86-50, guanyant tots els quarts i deixant al seu rival en tan sols 50 punts.
Destacar els minuts molt ben aprofitats del jove Segio Hernandez del sènior B i el debut del joveníssim base Vicent Greus.

L’equip acumula tota una volta sense conèixer la derrota, amb una sèrie de 10 victòries consecutives i arriba en gran moment de forma per afrontar el partit de diumenge a les 19 hores en Alacant amb el liderat en joc entre els dos conjunts més forts del campionat com són el Lucentum d’Alacant i el CB Alginet.

Alginet a 25 de gener de 2016. Informa: ALFONS JUAN

Deja un comentario