NOVA VICTORIA DEL BENJAMÍ FEDERAT

 

 

 

 

El passat dissabte el Benjamí es va enfrontar al conjunt d’Alaquàs, un partit que es jugava al pavelló del Alginet a les 10:30.

El mal escalfament per part dels nostres xiquets es va notar a la eixida l partit on l’equip rival va aconseguir un parcial de 0-7 als inicis del partit (això ens mostra una vegada més la importància d’un bon escalfament), però ràpidament es va poder recuperar, arribant al final d’aquest quart amb la màxima igualtat al marcador. Al segon quart es veia com cap equip volia deixar escapar fàcilment el partit, sols un xicotet encert per part dels nostres va provocar que arribarem al final del 3er quart amb un avantatge de 2 punts. Al 3er quart els nostres xiquets van despertar, i amb una molt bona defensa i pressió a tot el camp ens va permetre furtar mots balons i aconseguir cistelles fàcils, per acabar amb un parcial de 19-4 favorable. A la mitja part l marcador era de 33-16.

A la segona part el equip no es va relaxar en defensa, i va aconseguir rebre tan sols 1 punts en contra en tota la segona part (al 4rt període), realitzant així parcials molt bons: 9-1/ 13-0/ 9-0.

Al remat, CB Alginet 64-17 SPORTU-XE ALAQUÀS.

Com a aspecte positiu en quedem amb la millora que es veuen els xiquets dia a dia, tant en els entrenes com en els patits. Per n altra banda, cal corregir alguns aspectes del comportament, sobretot al hora del escalfament, cal seguir reballant dia a dia.

Pe últim donar la enhorabona a tots es xiquets que van jugar: Adrià, Djihad, Nadir, Izan, Alejandro, Alex, Víctor, Pau, Anna Teresa i Dani.

Deja un comentario