Senior Nacional: CB Alginet 80 – 54 CBM Benifaió

El CB Alginet torna al camí del triomf amb una clara victòria en el derbi comarcal que li permet consolidar-se amb tranquil·litat a la segona plaça.

El partit començava amb un CB Alginet que no estava disposat deixar-se sorprendre, i amb uns primers minuts, marcats per una gran defensa dels seus jugadors exteriors, deixaven les primeres diferències en el marcador 9-5, l’entrada d’Adrian i Fabio, tornava a servir d’espenta per als blaus que aprofitaven per endossar un parcial de 9-0 per tancar el quart i deixava amb 24-9 a un Benifaió molt tocat.

El segon quart començava amb un Benifaió que tirava d’orgull per reduir distàncies, aprofitant els errors defensius dels locals, que pecaven de relaxació i tornaven a oferir dubtes en la seva joc. Per mitjà d’Adrian i Rubén aconseguien anotar i mantenir la distància dels locals, deixant en 11 punts l’avantatge al descans.
38-27.

La sortida de vestidors va ser fulgurant per als locals, amb un parcial de 10-2, en els primers 5 minuts, comandats per un nivell defensiu molt alt, davant el temps mort visitant, tornaven a rellançar-se al marcador amb un altre parcial de 8-2, que deixava el marcador en 57-36 i trencava el partit definitivament. El quart després
intercanvi de cistelles i un petit baixò dels locals finalitza amb 62-42.

L’últim quart, amb el partit decidit, no va ser diferent, ja que els locals seguien amb gana de defensar i de donar bona imatge davant els seus aficionats, i per mitjà dels jugadors del planter, disposats a demostrar el seu nivell, posaven de manifest el bon estat de l’escola de bàsquet i el bon nivell dels joves valors
locals. Un entonat Javier Dalmau, amb 8 punts en l’últim quart marcava el camí als seus companys que amb el seu bon fer van tornar a guanyar el quart final per 18-12, deixant el marcador en 80-54.

Deja un comentario