Senior Nacional: CB Petraher 69 – 65 CB Alginet

CB Petraher 69 – 65 CB Alginet

 

Parcials: 21-14, 15-15, 10-15, 12-14, 11-7

 

Derrota en la prorroga d´un CB Alginet molt minvat per les baixes.

Començava el partit amb un CB Petraher molt mes actiu que començava a sumar desde la defensa y rápids contratacs fins el 11-6 al minut 6 de quart, el CB Alginet, amb perdudes de baló y falta de fluidesa en la circulació sobrevivia gracies a l´encert de Galvez y Marin que sumaren tots els punts del equip en aquest quart. Amb un triple a l´ultima posesió per part dels locals, feia embogir al public i colocaa un 21-14 final.

El segon quart el CB Alginet, era capaç de contindre els atacs rapids del seu rival, y quan millor ho tenia per retallar distancies, gracies al bonus en un partit amb molt de contacte, la falta d´ encert als tirs lliures amb 7 tirs lliures errats feia que la distancia al marcador es mantinguera, dos triples consecuitus al minut 9 del quart, reduia les distancies i els posava a 4, pero altra vegada a l´ultima posesió de quart, els locals tornaven a anotar altre triple que deixaba el marcador en 36-29.

L´inici del tercer quart començcava amb la mateixa tònica, amb un Petraher que anotaba de forma molt fàcil i un CB alginet que cometia massa errors infantils i perdia tota la seua identitat. Amb 11 per baix, 42-21 i quan tot pareixia que anava a decantarse per les sensacions que transmitien els dos equips, els joves de la pedrera, Arias, Ibañez Hernandez i Dalmau, comandats per Javi Carrasco tiraven d´orgull i començaría una exhibició defensiva per parts dels d´Alginet, on desde el 46-36 al minut 7 secaren per complet als de Petraher on foren incapaços de anotar una canasta fins al minut 4 de l´ultim quart. Poc a poc anaven retallant distancies, tot i errar 7 tirs lliures mes en aquest periode, fet que havera agrandat molt mes aquesta crisi del rival.

Amb un esforç titanic s´arrivaba als minuts finals amb un 50-50 a falta de 3 minuts, i amb tot per jugarse i una dinàmica totalment positiva, Ruben y Adrian posen als d´Alginet per davant 52-55 a falta de 1:30, dos canastes de 2 de Petraher els tornen a posar per davant i un triple estratosfèric a dalta de 40” de Sergio Hernandez coloca 2 dalt als d´Alginet amb dos posesions per jugar. Alginet s´ho juga tot a una defensa, on despres de aconseguir tindre exit, li assenyalen una falta inexistent. Els dos llançaments de tirs lliure son errats i en el rebot ofensiu, despres d´un retruc desafortunat, li arriva el baló a un jugador del CB Petraher que anota de dos punts i empata el partit. L´ultima possesió va ser per Alginet, on despres d´una mala decisió no va ser capaç de traure profit.

La prorroga va tindre poc color, on un dels jugadors locals, Sirera, es va eregir com a protagonista, anotant totes les canastes del quart per als locals, algunes d´elles de forma inverosimil, i on el CB Alginet pagava car el seu esforç anterior i veia com se li escapaba el partit a cada posessió que pasava. Al remat 69-65 que deixa al CB Alginet amb 4 derrotes y redueix la distancia que tenia amb el seu rival mes pròxim el CB Ifach Calp.

Informa: Alfons Juan

Deja un comentario