Senior Nacional: CB Tabernes Blanques 61 – 53 CB Alginet

El partiti iniciaba amb les primeres ventajes del Tabernes, fins colocar-se amb un 8-2 inicial, que mostrava les credencials dels locals, els quals ja havien sigut capaços de haver guanyat fa unes setmanes a Lucentum. Per mitja d´Adrian galvez, amb 6 punts consecutius el Cb alginet li pegava la volta al marcador i es posaria per davant l´unica vegada del partit amb un 10-11, a partir d´ahi, per mitja de Molina i aupats per un gran acert exterior, el Tabernes anotaba dos triples consecutius i deixava amb un 18-15 el final del primer quart.

El segon quart iniciaba amb un Tabernes que seguia castigant les rotacions dels d´Alginet, que amb una defensa molt fuixa permitien l á notació, mentre que se li apagaen les llums en atac, amb sols 4 punts en 5 minuts de joc, fet que els locals aprofiten per anar-se´n al marcador 28-22. El partit pujaba la seua intensitat i es de molta duresa, fet que reflexa els ultims minuts del segon quart on sols s´anota des de la linia de tir lliure per part dels dos equips, una xicoteta reacció dels visitants deixava el marcador amb 33-30 al final del quart, pero la duresa del partit havia passat factura per als visitants, amb lesions i amb problemes en faltes, mentre que els locals eixien impunes, el que reflexava un arbitratge molt desfavorable per als interessos dels d´alginet.

El tercer quart inicia amb diferents ajustos tactics per el CB Alginet, que volia canviar el ritme de partit i evitar que el rival seguira tant comode en la pista, i defensivament per moments ho aconseguía, pero no aconseguia la regularitat i seguia fallant en atac tirs lliurats, a més per mes problemes al primer minut de joc son assenyalades dos faltes personals inexistents de forma consecutiva a Ruben Ramos, que amb 4 faltes es retirava i deixava molt tocat al joc interior dels d´Alginet, aixi i tot poc a poc a retallen distancies, i en el minut 6 es posa en 40-37, pero altre minut fatidic amb dos tècniques a l´entrenador i a Fabio, per dos jugades molt clares no assenyalades en contra del equip local, tornaven a rellançar als locals, altra timida reacció dels d´alginet amb 4 tirs lliures a l´ultim minut, seguia oferint la possibilitat d´estar en partit i es tancava el quart amb un 47-41.

L´ultim quart inicia amb la reacció dels visitants que tornen a ficar-se en partit amb un 49-46 a falta de 4 minuts per finalitzar, però un minut fatidic llença per terra totes les opcions, ja que amb un parcial de 8-0 despres de dos perdudes, coloca als locals amb +11 en el marcador a falta de 2 minuts de joc. Els visitants, tiraren d´orgull, per intentar remuntar, pero els percentatges i les males decisions en atac no ho permitiren, amb un parvial de 2-8 s´aconseguien posar 6 baix amb possesió a falta de 50 segons, però el triple no va entrar i amb 2 tirs lliures locals els marcador es quedava amb el 61-53 final.

Deja un comentario