Senior Nacional: Fundación Lucentum 61 – 53 CB Alginet

El CB Alginet perd a Alacant en el partit per la lluita pel liderat i posa fi a la seva ratxa de victòries.

El partit presagiava una lluita de poder a poder entre els dos millors equips del grup B de primera nacional, el primer quart s’iniciava amb molts nervis del Lucentum que bloquejava davant els ajustos defensius dels visitants, això units a un entonat en els primers minuts Adrian Gálvez, donava els primers avantatges per als d’Alginet, que en el minut 6 arribaven a posar-se 6 amunt (9-15). La reacció des de la línia de 3 punts del seu home referència Luis Rueda, amb dos triples consecutius, donava ales als d’Alacant i els igualava en el marcador, amb intercanvi de cistelles, s’arribava a un final de primer quart amb el resultat de 20 -19.

El segon quart s’iniciava amb un Lucentum disposat a guanyar al seu rival, i ho va fer des de la defensa, on amb la seva intensitat i els seus canvis defensius, aconseguien confondre els homes de rotació del CB Alginet, i amb això i llançats seu llançament exterior , trencaven el marcador amb un parcial de 14-2 en els primers 5 minuts. EL CB Alginet, després del temps mort, va aconseguir reorganitzar-se i per mitjà de Ruben Ramos amb 4 punts en l’últim minut, deixava el marcador en 37-30.

El tercer quart, el CB Alginet tirava d’orgull i es posava el vestit de feina, en uns primers minuts dubitatius, en els que van aprofitar els locals per estirar el marcador 41-30, els visitants van passar a exhibir una gran defensa, deixant al seu rival anotar 2 punts en els 7 minuts restants de quart, i finalitzant el quart amb un parcial de 2-12 que els ficava de ple en el marcador, el triple final de Ruben Ramos posava als locals molt nerviosos i feia als visitants creure en la remuntada.

L’últim quart s’iniciava amb un intercanvi de cistelles, d’un Lucentum que anotava de 2 i el CB Alginet, que anava sumant de 3 punts, per mitjà de Carrasco i Marcel, a falta de 4 minuts per finalitzar el partit el resultat era de 49 -48, però en aquest moment el Lucentum va ficar una marxa més i mitjançant un dels seus homes clau Alex Jordà, aprofitava per donar un parcial de 6-0 que tornava a obrir el marcador, i seria definitiu. Amb mes cor que cap dels visitants intentaven retallar distàncies, amb accions ràpides, però no va servir de res, el carrusel final de tirs lliures, deixava el marcador en 61-53 i al CB Lucentum com a líder de la classificació

Deja una respuesta