Senior Nacional: CB Onix 71 – CB Alginet 90

El partit començava amb un molt encertat des de la llarga distància CB Onix, que aconseguia anotar 3 triples en els primers minuts, i amb una defensa zonal molt tancada col·lapsava als visitants que estaven erràtics en els seus tirs lliurats. Amb avantatges de 2-3 punts sobre el seu rival, en un primer quart on manaven els atacs sobre les defenses, finalitzen el quart amb 21-21 deixant en evidència la falta d’activitat defensiva dels d’Alginet.

Lluny de millorar, el segon quart va accentuar aquesta dinàmica defensiva dels d’Alginet, que veia com de forma incomprensible, el seu rival amb una menor rotació era capaç de jugar amb molta més intensitat, i anava a la línia de tirs lliures amb molta mes freqüència que un CB Alginet que abussava del tir exterior i que prenia males decisions en els seus atacs i fallava cistelles de forma incompressible. Amb un 39-31 a falta de 2 minuts del descans, l’entrenador va arengar els seus i amb 4 punts i una lleugera i tímida reacció finalitzava el quart amb 39-35.

El tercer quart el CB Alginet va eixir amb ganes de donar per tancat el partit i es va posar el mono de treball, per dissipar tots els dubtes. Un parcial de 2-15 en els primers 4 minuts de joc els posava 12 punts amunt, amb una gran defensa, robant pilotes i circulant la pilota perfectament. una xicoteta treva donava un respir als d’Onil que s’acostaven 46-53, però un altre empenta d’intensitat i bon joc tornava a trencar el marcador i deixava sentenciat el partit amb un parcial de 0-10 i amb un vendaval anotador on es van aconseguir 38 punts en aquest quart.

L’últim quart, seguia amb aquesta dinàmica de bon joc i línia ascendent, amb un 2-10 d’inici en els primers 4 minuts, davant d’un Onix totalment desarborat, que no podia frenar l’ímpetu dels visitants, l’avantatge seguia creixent fins arribar a un 62-90 de màxima a falta de 3 minuts del final, amb el partit trencat, el CB Alginet va afluixar el seu ritme i això ho va aprofitar el Onix per maquillar el resultat, amb un parcial de 9-0 en els últims 2 minuts, que deixava amb un 71-90 al marcador.

Ara la lliga per per vacances de Setmana Santa i Pasqua i confeccionar el calendari de la segona fase o fase d’ascens. Al grup 1 tenim a Llíria, C.B.Alginet, Ifac Calp i Maristes de València. Al grup 2 estan Lucentum, El Pilar de València, Mislata i Ontinyent. Dimecres 23 eixirà publicat el calendari d’aquesta segona fase. Per al playoff o fase final es classifiquen els dos primers de cada grup.

Alginet a 22 de març de 2016. Informa: ALFONS JUAN

Deja un comentario