Senior Nacional: CB Alginet 74 – 58 ESET Ontinet

El C.B.Alginet va tornar al seu Pabello Municipal a disputar un partit com a local després dels seus dos desplaçaments consecutius resolts amb inesperades derrotes i el cap contra un bon conjunt com és Ontinyent. El Alginet es presentava amb les baixes de Fabio Garcia i Luis Verdeguer.

Parcials: 12-20,25-20, 23-17,14-11

 

Al principi vam veure un conjunt local nerviós i imprecís, les primeres cistelles de Marcel Verdú i Rubén Ramos serveixen per empatar el partit a 11, Ontinyent amb tranquil·litat i bon joc dominava el partit i els últims punts de Galbis serveixen per tancar aquest primer quart amb la lleugera sorpresa del marcador de 12-20 i certa preocupació a les files de l’Alginet perquè les coses no acabaven de funcionar.

El començament del segon quart amb dos cistelles consecutives de Marin, el triple de Sergio Hernandez serveix per empatar el partit a 20, la defensa de l’Alginet és mes agressiva, intensa, tanca espais i les bones posicions de tir en atac es repeteixen, parcial de 8-0 amb punts de Dalmau, Marin i un altre triple de Hernandez posen una 29-21, falten pocs minuts per al descans i l’Alginet tot aconsegueix dos triples més de Marin i Hernandez i cistella de Dalmau per arribar a la mitja part amb un obert i res decisiu 37-30.

Després del pas pels vestidors vam poder veure una millor versió del CB Alginet, els seus quatre primers atacs són finalitzats amb dos triples de Marin, Hernandez i dues de Galvez, Ontinyent respon amb dos triples i es posa en el partit 49-40, els visitants s’acosten a set amb el 51-44, l’Alginet vol marxar en el marcador i els punts de Rams, Galvez i el triple de Carrasco tanquen aquest bonic tercer quart amb el 60-47.

L´eixida en l’últim quart parcial de 6-0 amb punts de Dalmau i triple de Galvez per anar-se’n de vint, 67-47, el conjunt local es veu guanyador i afluixa en defensa, passa uns minuts sense encistellar, Galvez amb dos triples més marca de la casa posa el 73-53 i els últims moments del partit són per fer rotacions i no córrer riscos amb jugadors que estan una mica ranquejants de les seves passades lesions, marcador final amb triomf local del CB Alginet per 74-58.

Per dalt tot segueix igual amb el lideratge ferm de Lucentum i el C. B.Alginet a la segona plaça amb avantatge d’una victòria més l’average que el porta a Ifach Calp. El proper diumenge 6 de març a les 12:30 hores complicat i difícil partit el que té el C.B.Alginet al Pavelló Municipal de Sant Vicent del Raspeig a Alacant davant el bon conjunt del Adesavi.

Informa: Alfons Juan

Deja un comentario